Keşan Anafartalarspor, geçtiğimiz Cumartesi günü düzenlediği basın toplantısında, önümüzdeki sezon teknik direktör Serkan Bayraktar’ın takımı çalıştırmaya devam edeceğini açıkladı.

Saat 15.30 sıralarında başlayan basın toplantısına Kulüp Başkanı Salih Kirezci, Basın Sözcüsü Turgay Balcı ve bazı yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda ilk olarak söz alan Balcı, Antrenör Serkan Bayraktar ile bu yıl devam etme kararı aldıklarını,  Altyapı Sorumluğuna Ali Heyecan ve masör olarak Hüsnü Kırtaş ile anlaştıklarını kaydetti. Balcı, teknik heyetin belirlenmesinin ardından iç transfer görüşmelerinde bulunacaklarını ve bunun ardından gerekli takviyeleri yapacaklarını sözlerine ekledi.

Daha sonra söz alan Kirezci, geçen yılki takımın iskeletini koruyarak, bazı takviyeler yapacaklarını ifade ederek, transfer çalışmalarını kısa sürede tamamlayacaklarını dile getirdi.

Salih Kirezci, Ramazan Bayramı’nın ardından takımın çalışmalara başlayacağını sözlerine ekledi.

Kirezci’nin ardından konuşan Bayraktar ve Heyecan, uyumlu bir teknik heyet yaratarak, BAL’da Keşan’ı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini ve Anafartalarspor’u BAL takımı yapmak için çalışacaklarını dile getirdi.