Edirne Süper Amatör Lig’de Keşan’ı temsil eden Anafartalarspor’da transferler sürüyor.

Anafartalarspor dün de eski Keşansporlu futbolcu Ufuk Deniz’i renklerine bağladı. Konuyla ilgili olarak bir basın toplantısı düzenlendi.

Saat 16.30 sıralarında başlayan toplantıya; Anafartalarspor As Başkanı Serkan Çayır, Başkan Yardımcısı Sonay Gündoğdu, Antrenör Serkan Bayraktar, Basın Sözcüsü Taner Karatepe, Altyapı Sorumlusu Hasan Oyman ve futbolcu Ufuk Deniz katıldı.

KARATEPE: “BEKLENTİMİZ BÜYÜK”

İlk olarak söz alan Taner Karatepe, Anafartalarspor 3-4 aydır transferlere devam ettiklerini belirterek, şunları söyledi: “Serkan Hocamızla yola başladığımızdan beri Anafartalarspor kabuk değiştirdi. Vizyon değiştirdi. Taraftar kitlesi arttı. Sezon açılışında tribünlere bakarak Anafartalarspor’un kabuk değiştirdiğini anladık. Kalitesi ile kendini ispat eden bir kardeşimiz olan Ufuk’u transfer ediyoruz. Hayırlı uğurlu olur. Hocamızın raporları doğrultusunda kadromuza kattık. Beklentimiz büyük.”

DENİZ: “SERKAN HOCANIN OLDUĞU YERDE ŞAMPİYONLUKTAN BAŞKA BİR ŞEY BEKLENEMEZ”

Yeni transfer Ufuk Deniz ise Anafartalarspor’da olmaktan mutlu olduğunu dile getirerek, “Bu formayı girmekten mutlu ve gururluyum. İyi bir takıma geldiğimi biliyorum. Serkan hocam ile beraber çalıştım. Diğer takım arkadaşlarımı da tanıyorum. En kısa zamanda idmanlara başlayıp, Anafartalarspor’un başarısı için elinden gelen her şeyi yapacağım. Hedefimiz şampiyonluk. Zaten Serkan hocanın olduğu yerde şampiyonluktan başka bir şey beklenemez.” şeklinde konuştu.

BAYRAKTAR: “DAHA İYİ TAKIM OLDUK”

Daha sonra söz alan Antrenör Serkan Bayraktar da önemli bir transfere imza atıklarını vurgulayarak, şöyle konuştu: “Ufukla beraber daha iyi bir takım olduk. Açılışta 4-5 günlük bir çalışmayla çıktık. Göze hoş gelen bir futbolda oynadık. Ufuk’a ben her şeyden önce karakteri ve özverisiyle bizleri tercih ettiğinden dolayı teşekkür ederim. Takımımıza faydalı olacaktır.”

Öte yandan, Anafartlarspor’a 8-9 transferin yapıldığı belirtilirken, eski bir Keşansporlu oyuncunun daha transferi gerçekleştirildikten sonra transferlerin sonlanacağı öğrenildi.