Edirne Süper Amatör Lig’de Keşan’ı temsil eden Anafartalarspor’da transferler sürüyor.

Anafartalarspor dün de eski Keşansporlu futbolcu Yaver Varol’u renklerine bağladı. Konuyla ilgili olarak dün bir basın toplantısı düzenlendi. Saat 15.00 sıralarında başlayan toplantıya; Anafartalarspor Antrenörü Serkan Bayraktar, Basın Sözcüsü Taner Karatepe ve futbolcu Yaver Varol katıldı.

KARATAEPE: BU SENE ÇOK İYİ TRANSFERLERE İMZA ATTIK

İlk olarak söz alan Taner Karatepe, Anafartalarspor’u güzel günlerin beklediğini belirterek, Yaver’in transferinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Karatepe şöyle dedi: “Basın mensupları hoş geldiniz. Bugün yine güzel bir haber için buradayız. Anafartalarspor transferlerine devam ediyor. Bugün, daha önce Keşan, geçen sene de Geliboluspor forması giymiş, tecrübesi ve karakteriyle çok şey beklediğimiz Yaver kardeşimizi Anafartalarspor Kulübü’ne kattık. Camiaya hayırlı olsun diyoruz. Kendisi kendini kanıtlamış ve Keşan halkı tarafından sevilen bir isim.

Artık bizim formamızı giyecek. Buna vesile olan Serkan Bayraktar hocama çok teşekkür ediyorum. Bu sene çok iyi transferlere imza attık. Bundan sonra Anafartalarspor’u güzel günler bekliyor. Yaver’e tekrar hoş geldin diyorum.”

YAVER VAROL: BAŞARILI VE YARARLI OLMAYA GELDİM

Daha sonra söz alan Yaver Varol ise yaptığı kısa açıklamada, “Söylenecek çok fazla bir şey yok. Sonuçta ben buraya başarılı ve yararlı olmaya geldim. Her iki taraf için de hayırlı olsun diyorum.” dedi.

SERKAN BAYRAKTAR:

Son olarak söz alan Serkan Bayraktar, Yaver’in kilit oyuncu olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi: Yaver, bizim kurduğumuz iskeletin önemli oyuncularından biri. Kendisiyle sürekli irtibattaydık. Onun da bizimle beraber olmak istemesi çok güzel bir şey. Bölgemizin bazı klas oyuncularını maddiyatı ne kadar zorlasak da elde edemezken, kendisi bizle manevi olarak beraber olmak istedi. Bu sezon Varol Ailesi’ne bir bebek de gelecek. İnşallah şampiyonluk sevinciyle birlikte Yaver kardeşimizin bebeğine de deriz. Transferlerimizi aşağı yukarı bitirdik gibi. Belki eylül ayı için de önemli bir ismi alabiliriz. O da sürpriz olsun. Geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. İskeletimizi kurmamızda desteği olan yönetim kurulumuza da çok teşekkür ediyorum. Bugün itibaren çalışmalara başlıyoruz. Halkımız 15-20 gün sonra bizi sahada görebilecekler.”

YAVER VAROL KİMDİR?

5 Ocak 1978 tarihinde Gelibolu’da dünyaya gelen Yaver Varol, futbola 1998 yılında Bigaspor’da başladı. Daha sonra sırasıyla Beşyüzevlerspor, Tepecikspor, Beylerbeyispor, Şanlıurfaspor, Ankara Jandarma Gücü, Hadımköyspor ve Çerkezköyspor’da futbol oynadıktan sonra 2009-2011 yılları arasında Keşanspor’da forma giydi. Keşanspor’un 7 Ocak 2012 tarihinde geçirdiği kazada yaralılar arasında bulunan Yaver Varol, takımın o yıl küme dümesinden önce Geliboluspor’a transfer oldu. Geçen yıl geliboluspor formasını giyen Yaver, yeniden Keşan’a dönerek bu kez Anafartalarspor için ter dökecek.