Sonay CAN

Türkiye Futbol Federasyonu Edirne Süper Amatör Lig’de mücadele eden Keşan temsilcisi Anafartalarspor, dün, İpsalaspor’u konuk etti.

İpsala Belediyesi Atatürk Stadı’nda oynanan ve saat 14.00’te başlayan karşılaşmayı, Anafartalarspor 1-0 kazanarak, yenilmezliğini ve liderliğini sürdürdü.

Karşılaşmayı Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, her iki kulüp başkanıyla birlikte izledi. 4 haftada 4’üncü galibiyetini alan Anafartalarspor, zor da olsa galip gelmesini ve 3 puanı, başarı hanesine yazdırmasını bildi.

SARI VE KIRMIZI KARTLAR HAVADA UÇUŞTU

Müsabakanın en dikkat çeken özelliği ise sarı ve kırmızı kartların havada uçuşmasıydı. Karşılaşmanın orta hakemi Erdem Emre Altın, 12 sarı 2 de kırmızı kart göstererek dikkatleri üzerine çekti. Bu sayede Anafartalarspor maçın ikinci yarısını 9 kişi tamamladı.

GEÇ GELEN GOLÜN SIKINTISI YAŞANDI

Karşılaşmaya iyi başlayan Anafartalarspor’un, 5’inci dakikada bulduğu gol, ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. 22’nci dakikada Ertuğrul’un kornerinden gelen topa kafa vuran Vural, yüzde yüz gollük pozisyondan yararlanamadı. Atakları sıklaştıran Anafartalarspor, bir türlü beklediği gole kavuşamayınca, sıkıntı yaşandı. İlk yarı golsüz sonuçlandı. Anafartalarspor ikinci yarıda da maça ağırlığını koydu. 48’nci dakikada Yaver de çok önemli bir gol kaçırdı. Ancak daha sonra işler ters gitmeye başladı. 51’inci dakikada 2’nci sarı karttan kırmızıyı gören Erkan Berk, takımını 10 kişi bıraktı. 63’üncü dakikada ise Anafartalarspor’u rahatlatan gol, Şahin’den geldi. 83’üncü dakikada, Esat da 2’nci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Anafartalarspor’un sahada 9 kişi kalmasını fırsata çeviremeyen İpsalaspor, karşılaşmadan 1-0 yenik ayrıldı. Maçın hakem ve takım kadroları şöyle:

Hakemler: Erdem Emre Altın, Günay Karagül, Özgür Ergeç.


ANAFARTALARSPOR:

Antrenör: Serkan Bayraktar.

Kadro: Ömer, Ozan, Melih, Yaver, Rıfat, Ufuk, Vural, Esat, Çağrı, Erkan, Ertuğrul.



İPSALASPOR:

Anrenör: Şükrü Çeşmeli.

Kadro: Erhan, Günay, Kadir, Gökhan (Arda), Emin, Yasin, Yunus, Mücahit, Onur, Fatih, Osman.

SARI KARTLAR: Dk. 39 Emin, Fatih, Dk. 81 Yasin (İpsalaspor), Dk. 46 Erkan, Dk. 51 Berktan, Dk. 54 Ozan, Dk. 67 Çağrı, Dk. 71 Vural, Dk. 76  Ufuk, Dk. 82 Ömer, Dk. 84 Yaver (Anafartalarspor).

KIRMIZI KARTLAR: Dk. 51 Berktan, Dk. 76 Ufuk (Anafartalarspor)

GOL: Dk. Dk. 63. Şahin.