HABER MERKEZİ

Saat 12.00 sıralarında başlayan yemeğe; Keşan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Tekin, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz,Keşan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Vedat Çimen,bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri,2 ve 4 yıllık üniversitenin beden eğitimi öğretmenleri, kulüp yöneticileri, antrenörleri ve yerel basın mensupları katıldı.

KİREZCİ: “KULÜPTE BİR GÖREV DEĞİŞİKLİĞİNE GİTMENİN DAHA YARARLI OLACAK”

Yemekte ilk olarak konuşan ve geçen Haziran ayı başında yapılan olağan kongrede başkan seçilen Salih Kirezci, yaptıkları yönetim kurulu toplantısı sonucunda kendisinin başkanlık görevinden ayrıldığını ve kulüpte yeni başkanlığa yönetim kurulu üyesi Mahmut Aksu’nun getirildiğini bildirdi. Yeni sezona hazırlanırken kulüpte bir görev değişikliğine gitmenin daha yararlı olacağı için böyle bir değişikliğe gittiklerini de ifade eden Kirezci,“Hayırlı uğurlu olmasını diliyor ve temenni ediyorum, başarılar diliyorum” dedi. 

AKSU: “KEŞAN’DA ANAFARTALARSPOR ZAMANI BAŞLAMIŞTIR”

Düzenledikleri yemek organizasyonunu Keşan’ın yönetici ve idarecileri ile bir araya gelip Keşan’da sporun, futbolun nasıl canlanacağını, altyapıların nasıl daha da gelişip güçlenebileceğini ele almak, konuşmak için gerçekleştirdiklerini söyleyen Mahmut Aksu, katılımcılara çok teşekkür ettiklerini belirterek, “Yeni oluşum kulübümüze hayırlı uğurlu olsun. Önümüzdeki sezona en iyi şekilde hazırlanarak gireceğiz. Keşan’da Anafartalarspor zamanı, futbol zamanı başlamıştırşeklinde konuştu.