Keşan Anafartalarspor’un “Şampiyonluk Yürüyüşü’nde Dayanışma Yemeği”, geçen cumartesi günü yapıldı.

Troya Restaurant’ta gerçekleştirilen dayanışma yemeği, saat 20.00 sıralarında başladı. Yemeğe Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, CHP Keşan Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Bezbaş, spor kulübü, siyasi parti ve çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Anafartalar Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kirezci ile Basın Sözcüsü Taner Karatepe’nin konukları kapıda karşıladığı yemeğe ayrıca Anafartalarspor Antrenörü Serkan Bayraktar ile futbolcular ve eşleri katıldı.

Taner Karatepe’nin sunuculuğunu yaptığı törende ilk olarak konuşan Salih Kirezci, takımın ilk yarıyı yenilgisiz olarak bitirmesinin önemli olduğunu vurgulayarak, katkı, yardım ve desteklerinden dolayı Mehmet Özcan’a teşekkür etti. Kirezci, şunları söyledi: Mehmet Özcan’dan sonra bir büyük alkış da antrenörüm Serkan Bayraktar ve sevgili futbolcularıma istiyorum. İnşallah sizlerin desteğiyle sezon sonunu şampiyon olarak tamamlayacağız. Yemeğimize katılıp destek veren herkese teşekkür eder, hepinize iyi eğlenceler dilerim.”







Daha sonra mikrofona davet edilen Özcan, tesisleşmenin önemine değinerek şöyle dedi:  

“Keşan’da Keşanspor’la Anafartalarspor, sporda ilçemizi yıllardır başarıyla temsil ediyor. Keşanspor BAL’da (Bölgesel Amatör Lig) oynaması nedeniyle, Anafartalarspor ilçemizin adını Edirne çapında duyuruyor. İlk yarıyı da  puan farkıyla lider olarak bitirerek, başarılarını gösterdiler. Anafartalarspor için tesisleşme büyük önem taşıyor. Son meclis toplantımızda, kendilerine BELKOOP mevkiinde bir tesis yeri tahsis ettik. Keşan Belediyesi’ne ait olan futbol sahası ve spor tesislerinden ücretsiz olarak yararlanma hakkınız var. Kapımız her zaman size açık. Amacımız Keşan’da mümkün olduğu kadar fazla sayıda kişiye spor yaptırmak. Bu nedenle spora önem veriyoruz. Desteğimiz yine sürecek.”


Daha sonra eski Anafartalarspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Karaağaçlı da duygu ve düşüncelerini ifade eden kısa bir konuşma yaptı. Karaağaçlı, takımın eskisi gibi yine başarılı olacağına inandığını dile getirdi.

Konuşmaların ardından yemeğe geçildi. Saz heyeti ve çeşitli müzik gruplarının eşliğinde, geceye neşe içinde devam edildi.