BAL (Bölgesel Amatör Ligi) 111. Grup’ta mücadele eden ancak elde ettiği sonuçlarla ve topladığı puanlarla ligin bitimine iki hafta kala Edirne Süper Amatör Lig’e düşmesi kesinleşen Anafartalarspor, geçen Pazar günü kendi sahasında oynadığı son maçında Edirnespor’a 1-0 yenildi.

MAHMUT PENALTI KAÇIRDI

Keşan Belediyesi Atatürk Stadı’nda saat 15.00’de başlayan karşılaşma karşılıklı ataklarla başladı. Maçın 12. dakikasında gelişen bir Anafartalarspor atağında Edirnespor kalecisi Ahmet tarafından ceza sahası içerisinde düşürülen Mahmut, takımına penaltı kazandırdı. Atışı kullanan Mahmut, topu adeta kaleciye nişanlayınca, Anafartalarspor 1 golden oldu. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

EDİRNESPOR 83. DAKİKADA GÜLDÜ

İkinci yarıda da iki takım kontrollü bir futbol ortaya koydu. 58. Dakikada bu kez Edirnespor GK penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Ender, topu dışarı gönderdi. Maçın 78. dakikasında topun gelişine düzgün bir vuruş yapan Ziad, Edirnespor GK’yı öne geçirdi. Maçın 83. dakikasında, Keşan Anafartalarspor oyuncusuna faul yapan Edirnespor GK oyuncusu Doğukan, ikici sarı karttan kırmızı kar ile oyun dışı kaldı. Maçta başka gol olmayınca karşılaşma konuk ekip Edirnespor GK’nın 1-0 galibiyeti ile sona erdi.

Karşılaşmanın takım kadroları şöyle;

Keşan Anafartalarspor; Ömer, Hakan, Rıfat, Abdurrahmanelyesa, Mehmet, Serkan, Emre, Mahmut, Esat, Ömer.

Teknik Direktör: Serkan Bayraktar.

Edirnespor GK: Ahmet, Kadir, Orhun, Doğukan, Emirhan, Ümit, Ramazan, Turgut, Mert, Ender, Ziad.

Teknik Direktör: Algun Erdem.

GRUBUN ŞAMPİYONU TEKİRDAĞSPOR OLDU

Grupta oynanan diğer karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle;

Tekirdağspor-Kocaelispor: 1-0

Çınarlıspor-Babaeskispor: 1-1

Büyükçekmece Belediyespor-Ergene Velimeşespor: 2-0

Çengelköyspor A.Ş.- Karadeniz Ereğli Belediyespor: 1-0

Kozlu Belediyespor-Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü: 0-2

Alınan bu sonuçlardan sonra ligin bitmesine bir hafta kala Tekirdağspor Kocaelispor’la arasındaki puan farkını 4’e çıkararak şampiyonluğunu garantiledi ve 3.Lige çıktı.

Grupta, 12.sırayı alan Çınarlıspor ve 13.sırayı alan Anafartalarspor ise Amatör Küme’ye düştüler.