Sonay CAN – Mehmet İLMAN

 

Edirne Futbol Süper Amatör Lig Şampiyonu Keşan Anafartalarspor’un geleneksel şampiyonluk yemeği, 18 Nisan 2014 Cumartesi günü akşamı yapıldı.

Teras Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen ve saat 20.30 sıralarında başlayan yemeğe; Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Salim Şevik, Keşan İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yıldız, Keşanspor ve Anafartalarspor futbolcuları ile teknik heyet ve spor camiasına mensup davetliler katıldı. Gecede Anafartalarspor Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kirezci, Yönetim Kurulu üyeleri ve Antrenör Serkan Bayraktar da hazır bulundu.

Gecenin sunuculuğunu da yapan Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Taner Karatepe, yaptığı konuşmada, 2013-2014 Futbol Sezonu’nun kendileri için tatlı anılarla dolu geçtiğini belirterek şöyle dedi: “Bu tür konuşmalara, diye başlanır ama bu sezon bizim için tatlı geçti. Bu başarının mimarı futbolcularımızı alkışlarımızla kutluyoruz.”  

Daha sonra söz alan Salih Kirezci, kendilerine her türlü desteği esirgemeyen Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ın bir başka program nedeniyle şehir dışında olduğunu ve bu nedenle yemeğe katılamadığını belirterek, yönetim kurulu üyelerini, antrenör ve futbolcuları sahneye davet etti. Çekilen toplu fotoğrafın ardından gecenin eğlence bölümüne geçildi. Programda hediye çekilişleri yapıldı ve günümüzün sevilen şarkıları eşliğinde neşe içinde devam etti.