Geçen hafta içinde görev dağılımı yapan Anafartalarspor Kulübü yeni yönetimi, dün bir dizi ziyarette bulundu.

Saat 10.00’da Keşan Kaymakamlığı’na gelen Anafartalarspor Kulubü Başkanı Salih Kirezci, Başkan Yardımcısı Sonay Gündoğdu, As Başkan Serkan Çayır, Genel Kaptan Bekir Coşkun ve Basın Sözcüsü Taner Karatepe, Kaymakam Bekir Dınkırcı tarafından makamda kabul edildi.

Kaymakam Dınkırcı, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, amatör spor kulüplerinin her zaman yanında olduğunu bir kez daha ifade ederek, kulüp yöneticilerine başarılı olmaları temennisinde bulundu.

Kaymakam Bekir Dınkırcı’nın,  Anafartalarspor’a  her zaman destek verdiğini kaydeden Başkan Kirezci de çok teşekkür ettiklerini ifade ederek bir hatıra plaketi hediye etti.

Anafartalarspor yönetimi daha sonra saat 10.30 sıralarında Keşan Emniyet Müdürlüğü’ne geçerek burada da Emniyet Müdürü Ahmet Yıldız’ı makamında ziyaret edip, yardım ve desteklerinden dolayı hatıra plaketi hediye etti.

GAZETEMİZE ZİYARET

Anafartalarspor kulübü yöneticileri, dün Medya Keşan Gazetesi’ni ziyaret ederek, gazetemizin sahibi Mustafa Bezbaş’a, kulübe katkılarından dolayı bir plaket sundular.

Bezbaş da nezaketlerinden dolayı kulüp yöneticilerine teşekkür ederek, bundan sonrası için de başarılar diledi.