Yenimuhacir İlkokulu/Ortaokulu Okul Aile Birliği okulun voleybol takımının il birinciliği kazanması nedeniyle okulun sporcularını ve onları çalıştıran Sosyal Bilgiler Öğretmeni Menşure Kaya’yı kutladı.

Yenimuhacir Ortaokulu Okul Aile Birliği’nin konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle: “68 mevcudu bulunan okulumuzda 56 öğrencimiz  lisanslı sporcu olarak sportif etkinliklere aktif olarak katılmaktadır. Okulumuzda voleybol, masa tenisi ve badminton dallarında çalışmalar yapılmakta olup yapılan yarışmalarda dereceler elde edilmiştir.

Masa tenisi yıldız erkeklerde öğrencilerimiz ilçede birinci, ilde dördüncü olmuşlardır.

Badminton dalında Yıldız Kızlar ilçe üçüncüsü, Yıldız Erkekler ilçe ikincisi olmuşlardır.

Voleybolda Yıldız Kızlarımız ilçe birincisi, il dördüncüsü; Yıldız Erkeklerimiz ilçe birincisi, il ikincisi; Küçük Kızlarımız ilçe ikincisi olmuşlardır. Son olarak Küçük Erkekler ilçe birincisi ve il birincisi olup bölge maçlarında Edirne’yi temsil etme hakkı elde etmişlerdir.  % 83 oranla sportif etkinliklere katılımın sağlandığı ve özellikle voleybol dalında ekol olmamızı sağlayan bütün sporcularımızı motive edip, çalıştıran başta Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Menşure Kaya’ya, öğrencilerimizin yarışmalara katılımında ulaşım imkanını sağlayan Yenimuhacir Belediyesi’ne teşekkür ederken tüm öğrencilerimizi gösterdikleri çabalarından ve başarılarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.”