Basın Gücü, Muhasebeciler’in Halı Saha Turnuvası’nda, Mustafa Çelik için pankart açtı

MMMDB (Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği) Keşan Şubesi’nce bu yıl 3.’sü düzenlenen Halı Saha Turnuvası’nda heyecan, geçtiğimiz Pazartesi günü oynanan 2 karşılaşma ile devam ederken, Basın Gücü, hastalığı nedeniyle tedavi gören Keşanspor Başkanı Mustafa Çelik’i unutmadı.


İLÇE TARIM 2 DE 2 YAPTI

Saat 21.00’de başlayan ilk karşılaşma, Zabıta – Tarım İlçe takımları arasında oynandı. Takımların karşılıklı atakları ile başlayan maç, Tarım İlçe’nin 2-1’lik üstünlüğü ilke tamamlandı.


BASIN GÜCÜ ÇELİK’İ UNUTMADI

Gecenin ikinci maçında, Basın Gücü ile Muhasebeciler takımları karşılaşırken, Basın Gücü Takımı, hastalığı nedeniyle bir süredir İstanbul’da tedavi gören Keşanspor Kulübü Başkanı Mustafa Çelik’i unutmadı. Basın Gücü, sahaya, “Mustafa Çelik’e acil şifalar dileriz” yazılı pankart ile çıktı. Bu davranış ile maçları izlemeye gelen yaklaşık 100’e yakın sporseverden alkış alan Basın Gücü takımı sporcuları, Çelik’i biran önce yine spor camiasının içinde görmek istediklerini dile getirdi. İki takım arasında oynanan karşılaşma, 5-5 beraberlik ile sona erdi.