Anafartalarspor’un haftalık değerlendirme toplantısı yapıldı

Keşan Anafartalarspor Kulübü Basın Sözcüsü Taner Karatepe ve Teknik Direktör Serkan Bayraktar dün düzenledikleri ortak toplantı ile geçen hafta oynanan ve 1-0 galibiyetle sonuçlanan Tuncaspor karşılaşması hakkında değerlendirmede bulunup, kamuoyunun merak ettiği bazı konulara açıklık getirdiler. Toplantıya Anafartalarspor Kaptanı Özdemir Deniz de katıldı

İSTEDİĞİMİZ OYUNU SAHAYA KOYAMADIK

Ali Paşa Halk Çarşısı’nın 2. Katında bulunan kulüp lokalinde düzenlenen ve saat 12.30 da başlayan toplantıda ilk olarak Teknik Direktör Serkan Bayraktar konuştu. Bu hafta kendi sahalarında oynadıklarını ve 1-0 galip geldiklerini kaydederek sözlerine başlayan Bayraktar, “ İstediğimiz oyunu tam olarak sahaya koyamadık ama 3 puan almak güzeldi. Kendi sahamızda oynadığımız bu karşılaşmada bizi izlemeye gelen misafirlerimize ve seyircimize daha kaliteli ve gollü bir maç izletmek isterdik ama bizim için önemli olan 3 puanı almaktı ve bunu da başardık” dedi.

ÖZDEMİR’İN SAKATLIĞI GEÇTİ

Sözlerine takımın genel durumu hakkında bilgi vererek devam eden Bayraktar, Özdemir’in sakatlığının geçtiğini ve Tuncaspor maçında sahadaki yerini aldığını ancak buna karşın bu kez Samet’in sakatlığının nüksettiğini ve bu oyuncusunu ikinci yarıda oyundan almak zorunda kaldığını belirtti.

BU YIL ANAFARTALARSPOR İÇİN SONUCU GÜZEL BİR YIL OLACAK

Önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacakları Osmanlıspor karşılaşması hakkında da bilgi veren ve bu karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlandıklarını söyleyen Bayraktar, “Bu karşılaşmadan da en iyi sonuç ile döneceğimize inanıyorum. Çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürüyoruz. İnşallah bu yıl Anafartalarspor için sonucu güzel bir sezon olacak. Bize güvenenleri ve destekleyenleri mahçup etmemeye çalışıyoruz” diye konuştu.

HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Bayraktar, geçen haftaki Tuncaspor maçını izlemeye gelen başta Kaymakam Bekir Dınkırcı olmak üzere Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a sivil toplum kurum ve kuruluş temsilcilerine, siyasi parti yöneticilerine ve cefakar taraftarlara çok teşekkür ettiğini de ifade etti.

KARATEPE: TRÜBÜNLERİMİZ DOLMAYA BAŞLADI

Anafartalarspor Basın Sözcüsü Taner Karatepe’de tribündeki taraftar sayılarının artmaya başladığını görmekten duydukları memnuniyeti belirterek başladığı konuşmasında her şeyin yolunda gittiğini kaydetti. Anafartalarspor’un bu yıl kabuk değiştirmeye başladığını da söyleyen Karatepe, “İyi takımlar kötü oynadıklarında da maç kazanabilmeyi başaran takımlardır. Biz de bu hafta öyle yaptık. Pek iyi bir oyun oynamamıza rağmen kazanmayı ve haftayı 3 puan ile kapatmayı bildik. Anafartalarspor’un yolu şampiyonluk yoludur” dedi.

TAKVİM İÇİN DESTEK BEKLİYORUZ

Anafartalarspor’un 2014 yılı takvimi için çalışmalara şimdiden başladıklarını ve işadamı ve esnaflardan bu konuda destek beklediklerini de söyleyen Karatepe, Edirne liglerinde ayrıca bu yıl altyapıdaki 3 takımın mücadele edeceğini ve bu takımlara ait formaların işadamı Aydın Dere tarafından yaptırıldığını da bildirdi.