Keşan Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi Sorumlusu Andaç Gedik, stadyumda yapılan yeniliklerle ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Keşan Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde bir takım çalışmaların yapıldığını dile getiren Gedik, en önemli çalışmalardan bir tanesinin kompleksin çim sahasında bulunan skorboardda yapılan değişiklik olduğunu söyledi.

“TÜM ALANLARA DİJİTAL SKORBOARD KONULACAK”

Yıllardan beri elle konulan skor tabelası yerine geçen cumartesi günü dijital bir tabela konulduğu dile getiren Andaç Gedik, bu sayede hem taraftarların hem de sporcuların maçın dakikasını ve skoru daha iyi bir şekilde görebileceğini söyledi. Kısa bir süre içinde oyuncu değiştirme tabelalarının da dijital olarak değiştirileceğini ifade eden Gedik, bu çalışmaların aynı zaman Suni Çim Saha’da ve Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Semt Sahası’nda da yapılacağını, bu alanların da dijital skorboardlarının olacağını vurguladı.

“STADIN ETRAFI TEL ÖRGÜLERLE ÇEVRİLECEK”

Andaç Gedik, yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili şunları söyledi: “Ayrıca giriş kapısında maçlardan ücret alınacağı  için turnike ve geçiş yerleri yaptık. Ayrıca stat güvenliği konusunda da bir çalışmamız var. Stadın okul tarafında dışarıdan girişleri engellemek için tel örgüler çekilecek. Arızalı olan bütün kapılarında onarımları yapıldı.” dedi

FİTNESS VE PLATES ALANININ ETRAFI ÇEVRİLECEK

Spor Salonu’nda da bir değişikliğin olacağını dile getiren Gedik, “Spor Salonumuzda, fitness ve plates kurslarının verildiği alanın etrafını pimapenle kapatmayı düşünüyoruz. Önümüzdeki günlerde bunun da çalışmalarına başlayacağız. Bu kurslara gelen bayanlarımız da rahat bir şekilde çed raporu çalışmalarını burada yapabilecekler” diye konuştu.

“KALE ARKALARINA BASIN TRİBÜNÜ YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUZ”

Andaç Gedik, ayrıca basın mensupları için de bir takım çalışmaların olduğunu belirterek; sözlerini şöyle sonlandırdı: “Özellikle Bölgesel Amatör Lig maçlarında basın mensuplarının kale arkasında maçları izlemesi gerekiyor. Soğuk havalarda sıkıntı yaşayan basın mensuplarımızın talebi üzerine iki kale arkasına da üstü ve etrafı kapalı bir basın tribünü yapmayı düşünüyoruz. Bu talebi basın mensupları kendileri bizlere iletti ve bir takım sıkıntılar yaşadıklarını söylediler. Biz de bu konuyla ilgili gerekli çalışmalara başlayacağız. Böylece de basın mensuplarımız hem rahat bir şekilde maçları takip edebilecek hem de yağmur, kar ve soğuk havadan da korunmuş olacak.”