Antrenör Serkan Bayraktar ve Beşiktaş'ta futbolculuk geçmişi bulunan Anıl Gökmen, Keşan'da Beşiktaş JK Futbol Okulu'nu açacak.

Konu hakkında, Serkan Bayraktar ve Beşiktaş JK alt yapısında 4 yıl futbol oynayan Anıl Gökmen, dün basın toplantısı düzenledi. Toplantıda söz alan Gökmen, 1 Ekim'de Beşiktaş Futbol Okulu'nun açılacağı ifade ederek “Almanya’da doğdum. Beşiktaş alt yapısında 4 yıl futbol oynadım. Türkiye U-15 ve U-16 milli takımlarında da oynadım. Artık Antrenör olarak çalışıyorum. Beşiktaş üyesiyim. Beşiktaş alt yapısında görev yapan hocalarımız ile de tanışıyorum. Oradaki hocalarımın tavsiye ve yönlendirmesi ile Keşan’da Futbol Okulu açma fikri oluştu. Ben de bu işi seve seve yapabileceğimi belirttim. Bu okulda ilk olarak çocukların, futbolun bir spor olduğunu bilmeleri gerekir. Bu okula çocuklar, futbolcu olma hayaliyle geleceklerdir. Beşiktaş Alt Yapısındaki hocalarından bazıları dönem dönem buraya gelerek çocukları izleyecekler. İyi futbol oynadığını düşündüğümüz çocuklara Mayıs-Haziran ayı gibi bildireceğiz ve bu çocukları Beşiktaş tesislerine denemelere götüreceğiz. Beşiktaş Kulübü’nden müracaat ederek gerekli izin ve onayı aldım. Reklam ve afişlerimiz hazırlandı. Kayıt ve bilgi için benimle irtibat kuracaklar ve gerekli bilgiyi vereceğim. Futbola hevesi olan tüm gençlerimizi bekliyoruz.” diye konuştu.

GENÇLERİMİZ SPOR YAPMAYA DAVET EDİYORUM

Sonrasında söz alan Bayraktar, bu futbol okulunun, sadece yaz döneminde değil kış mevsiminde de faal olarak devam edeceğini belirterek, “Anıl hocamla birlikte Keşan’da Beşiktaş Futbol Okulu açıyoruz. Bu okuldaki yaş kategorilerine 2000 ve 2010 doğumlular yani 6 yaşından 15-16 yaşına kadar olan çocuklarımıza futbol eğitim vereceğiz. Ben futbola meraklı olan çocuklarımızı, gençlerimiz spor yapmaya davet ediyorum. Futbol okulu dönemlik değildir.” dedi.