HABER MERKEZİ

Tur arasında Bahçeköy'de 47 kişinin katıldığı ve kendi getirdikleri yiyeceklerle oluşan  bir köy kahvaltı sofrasını paylaştılar.
SARDOS adına bir açıklama yapan Faruk Eker şunları söyledi: “Her zaman olduğu gibi ülkemiz için çok değerli bu 29 Ekim gününde tören alanında yerimizi aldık. Halkımızın yoğun katılımından büyük mutluluk duyduk. Biz de topluluk olarak bu güzel günde tören geçişimizi tamamladıktan sonra Cumhuriyet için 30 km pedal çevirdik. Her yaştan katılımcının olduğu bu güneşli Cumhuriyet gününde kalabalık bir katılımla SARDOS kahvaltısı olarak adlandırdığımız paylaşımın ve katılımcı ruhun temelini oluşturan soframızı kurduk, tatlı sohbetlerle yine yaşam fanusumuza unutulmaz anılar doldurduk.
Bu güzel günde kadınlarımız ve çocuklarımız ile birlikte kutlamalar yapmamıza, özgürce bisiklet sürmemize, eşit bir şekilde soframızı paylaşmamıza, göğsümüzü gere gere gururla bayrağımızı taşımamıza sebep olan, başta ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bu uğurda canını vermiş şehitlerimize, kanını akıtmış gazilerimize, minnet ve şükranlarımızı sunarız.
Yaşasın tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ