Alınan 3 puanın sevindirici olduğunu ifade eden Bayraktar, şunları söyledi:

Geçtiğimiz hafta Yeniimaretspor ile karşı karşıya geldik. Bu karşılaşma sonunda da galip gelerek 3 puanı aldık. Bu sonuç bizi çok mutlu etti. Ben öncelikle bizi destekleyen taraftarımıza bu başarıda payları olduğu için teşekkür ederim. Daha önce dile getirdiğim gibi ligin ikinci yarısındaki bütün maçlarımız bizim için önemlidir. İlk yarı şansız bir gol yedik ve karşılaşmanın ilk yarısını 1–1 berabere bitirdik. Ancak ikinci yarıda daha koordineli bir oyun sergileyerek rüzgâra karşı oynamamıza rağmen topu kaldırmadan oynayarak karşılaşmadan galip ayrıldık. Bu nedenle oyuncularımızı tebrik ediyorum. Buna rağmen çok gol kaçırıyoruz ve kötü bir deplasman karnemiz var. Önümüzdeki hafta Edirnespor ile deplasmanda karşılaşacağız ve inşallah bu deplasman karnemizi düzelteceğiz. 2 gündür çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. İnşallah Edirne’den de 3 puanı alarak geleceğiz. Bunu başarabilecek güce sahibiz. Çünkü günü de olan takım her zaman her takım karşısında puan alabilir. Bunun örneklerini de sürekli olarak görmekteyiz.”

Konuşmasının ardından basın mensuplarının, hakemlerle ve takımın gol yollarında karşılaştığı sorunlarla ilgili sorularını yanıtlayan Bayraktar,Hakemler de insandır ve zaman zaman onlar da hata yapabilirler. Geçtiğimiz haftaki karşılaşmamızda özellikle yan hakemin çok yanlış kararlar verdiğini düşünmekteyim. Sonuçta karşılaşmanın hakimi orta hakemdir ve bunu da iyi niyet çerçevesinde değerlendirmek gerekir. Ben sadece hakemlerin oyunun sonucunu değiştirecek kararlarda hata yapmamalarını temenni ediyorum. Karşılaşmalarımızda ilk golü bulana kadar yaşadığımız sıkıntı konusuna ben de katılıyorum. Bu sıkıntıda genelde kendi sahamızda bir an önce sonuca gitmenin arzusunun oyuncularımızda fazla olmasıdır.”

Keşanspor’un deplasman karnesinin kötü olmasını futbolcu olarak neye bağlıyorsunuz? sorusuna cevap veren takım oyuncuları Çelebi ve Deniz ise deplasmanlardan çekinme gibi bir sorunlarının söz konusu olmadığını dile getirerek, “Biz kendi sahamıza da deplasmanlara da aynı konsantrasyon ile çıkıyoruz. Biz bunu futbol şanssızlığı olarak değerlendiriyoruz. Ben sahaların da bir faktörü olduğunu düşünmüyorum ancak nedense deplasmanlarda büyük bir zorlanma yaşamaktayız. Sorun tamamen takım oyuncuları olarak bizden kaynaklanmaktadır. İnşallah bu hafta yapacağımız karşılaşma ile de bunu yeneceğiz” diye konuştular.