Keşanspor Kulübü Başkanı Mustafa Çelik, Bölgesel Amatör Ligte mücadele eden Keşanspor'un, 2013-2014 futbol sezonunun 22 Eylül 2013 Pazar günü Çerkezköyspor ile oynayacağı ve saat 16.00’da başlayacak açılış maçına tüm Keşan halkını davet etti.

DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR

Açıklamasının başındaİnşallah Keşanspor bu yıl ligte kalma ve ligin takımı olma yolundaki ilk adımını atacak. diyen Çelik, kısıtlı imkanlara rağmen sahaya çıkacaklarını ve en iyi mücadeleyi vereceklerini söyledi.

Keşanspor’u daha üst seviyelere çıkarmak için ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya da devam ettiklerini kaydeden Çelik, şöyle konuştu: “Keşan halkından tribündeki yerlerini alarak, takımın ihtiyacı olan en büyük desteği bekliyoruz. Her ne olursa olsun takımın, manevi desteğe de ihtiyacı var. Halkımızın maçlarımıza ilgi göstereceği inancındayız.” 

BAYAN TARAFTARLARDAN ÜCRET ALINMAYACAK

Takıma maddi destek amacıyla maça giriş sırasında çok cüzi miktarda ücret alınacağını da ifade eden Çelik, BAL'daki diğer kulüpler maç biletlerini 10-15-20 TL'den satıyor. Bizler, hem taraftarımızı üzmemek hem de kulübümüzde kaynayan çorbaya bir tuz atabilmek için 5 TL ücret talep edeceğiz. Bayanlardan kesinlikle ücret alınmayacaktır. Bu konuda taraftarımızdan ve halkımızdan duyarlılık bekliyoruz” dedi.