HABER MERKEZİ

Tevfik Karakaş, Burak Serin ve Mert Yetiş'ten oluşan bisiklet ekibi önümüzdeki dönem farklı yaş kategorilerindeki Türkiye Şampiyonasına hazır olduklarını ifade ettiler.

Her hafta sonu düzenli bir şekilde doğa yürüyüşlerine devam eden ve doğa sporlarını bölgemize tanıtmaya çalışan dernek üyeleri bu kez de kapalı hava ve aralıklarla yağan ince bir yağmura aldırış etmeden Dişbudak-Karlıköy arasında faaliyetlerini gerçekleştirdiler.

Sabah erken saatte Dişbudak Köyünden başlayan yürüyüşe eşlik edenler, rüzgârsız ve oldukça sakin bir hava ve aralıklarla yağan ince bir yağmur eşliğinde doğadaki güzelliklerin ve tertemiz havanın keyfini çıkardılar. Kahve molaları ve sohbetler eşliğinde güle oynaya devam eden yürüyüşte öğle yemeği molasını Karlıköy Göletinin manzarasına karşı yiyen ekip üyeleri yemek sonrası arazideki patikaları kullanarak Karlıköy'e ulaştılar ve faaliyetlerini sorunsuz bir şekilde tamamladılar.

Keşan DOÇEK Yöneticileri yaptıkları açıklamada kapalı ve yer yer yağışlı bir havaya rağmen evde oturmak yerine doğada olmayı seçen tüm katılımcılara teşekkür ederek; doğada olmayı ve yürüyüşü seven herkesi önümüzdeki hafta Gelibolu Tayfur Köyü yakınlarında "Karşı Yakamız" adını verdikleri parkurda yapılacak olan faaliyete davet ettiler.