HABER MERKEZİ

Süleymanpaşa’ya  (Tekirdağ) bağlı Kınıklar ve Akçahalil Mahalleleri (Köyleri) güzergahında gerçekleştirilen bisiklet keşif turu ile bölgede bir yeni parkur daha açılmış oldu.

 Kınıklar Mahallesinde sabah erken saatte başlayan faaliyet sırasında bölge yakınlarındaki arazi ve patikalar kullanıldı.

 Öğle yemeği molasını Akçahalil Mahallesi mesire alanındaki çeşme başında veren 10 kişilik deneyimli bisiklet ekibi yağan yağmurlar nedeniyle çamur olan bazı yerlerden geçerken zaman zaman zor anlar yaşadılar.

 Akçahalil Mahallesindeki kahvede bir süre mola veren bisikletçiler daha sonra faaliyetlerini başladıkları nokta olan Kınıklar Mahallesinde kazasız, sorunsuz bir şekilde tamamlamış oldular.

 Keşan DOÇEK Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Akalın, Keşif turları ile daha önce bisikletle girilmeyen arazi ve patikalarda pedal basmanın, yeni bölgeler tanımanın harika bir duygu olduğunu; bilinmeyen bir bölgeye kalabalık bir ekiple girmenin ve kazasız belasız çıkmanın ekip uyumu ve koordinasyon gerektirdiğini, bu uyumu hafta içi antrenman turları ve doğa yürüyüşleri ile pekiştirdiklerini söyledi.