HABER MERKEZİ

Sabah saatlerinde Tayfur Köyünden başlayan yürüyüş sırasında 663 yaşında ve koruma altına alınmış Tarihi Çınar’da mola veren ekip üyeleri, daha sonra Karşı Yakamız adını verdikleri parkurda yürüyüşlerine devam ettiler.

Öğle yemeğini yanlarında getirdikleri kumanyalarla; bir yanda Saros Körfezi, diğer yanda Çanakkale Boğazını gören zirvede yiyen yürüyüşçüler bizim yakamızdan görülen tüm tepelerin üzerinden geçerek Karainebeyli Köyündeki Tarihi Kahvede faaliyetlerini tamamladılar.

Karainebeyli Köyüne gelen 18 Mart Motosiklet Grubu ile de bir süre sohbet eden ekip üyeleri daha sonra Keşan’a geri döndüler.

Katılımcılardan Zeliha Aldanmaz “DOÇEK Yürüyüşlerinin bölgemiz ve yakın çevrede

birçok farklı noktada yapıldığını ve bu yürüyüşlere her yaştan kişinin katıldığını belirterek, yürüyüşlere fırsat bulabildiğim her zaman katılıyorum, hem sağlık hem de çevremizi tanımak adına bu etkinliklerin çok faydalı olduğunu düşünüyorum” dedi.

Keşan DOÇEK Genel Sekreteri Nail Özkan, “Bir önceki hafta yaşadığımız yer olan Saros’un kuzey kıyılarındaydık; bu kez de Saros’un baktığımızda gözüken kuzey yamaçları üzerinde yürüdük. Küçük büyük tüm katılımcılara bu güzellikleri bizlerle paylaştıkları için çok teşekkür ediyoruz. Her hafta sonu bir konsept içinde birbirine bağlı ve farklı bölgelerde açmış olduğumuz parkurlarda doğa yürüyüşlerimiz devam etmektedir. Doğayı ve doğa sporlarını seven herkesi derneğimizin etkinliklerine bekleriz” dedi

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ