HABER MERKEZİ

Mevsim itibariyle güzel bir havada Seydiköy’den yürüyüşlerine başlayan doğaseverler baharın müjdecisi olan çiçek ve kekik kokuları eşliğinde patikalar ve meraları adımlayarak Sarıpolat Mahallesi yakınlarında bulunan Çoruldak Çeşme mevkiinde öğlen yemek molası verdiler.

Yemek sonrası yürüyüşe kaldıkları yerden devam eden katılımcılar Sarıpolat (Teslim) Mahallesinde Sarıpolat Yardımlaşma Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği tarafından ikram edilen çay ve kahvelerini yudumlarken, Dernek Başkanı Mehmet Ali Özçetin tarafından köy ve tarihçesi hakkında bilgi verildi.

Katılımcılar daha sonra su seviyesi epey yükselmiş Kadıköy Baraj boyundan faaliyete devam ederek Kadıköy Barajı gövdesinde yürüyüşlerini sorunsuz bir şekilde tamamladılar.

Uzun zamandan bu yana Keşan DOÇEK ile birlikte yürüyen ev hanımı Halime Can, “Doğaya derin derin bakın, doğa insana yaşam sevgi aşılar, doğa ile bütünleşmek isteyenler bizle birlikte doğaya gelebilirler” şeklinde konuştu.

DOÇEK Yönetim Kurulu Üyesi Gürel Serin, “Her yaştan katılımcı ile birlikte uzun süredir özlediğimiz bahar havasında çiçek ve kekik kokuları altında güzel bir yürüyüş gerçekleştirdik. Bizler ile birlikte yürüyen EDOSK ekibine, sımsıcak konukseverlikleriyle bizlere köyü tanıtan ve köy tarihi hakkında bilgi veren Sarıpolat Yardımlaşma Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Mehmet Ali Özçetin’e ve güzel ikramlarından dolayı köy halkı nezdinde Ayşe Özkan hanıma teşekkür ederiz. DOÇEK olarak faaliyetlerimize belirlenen takvim doğrultusunda devam ediyoruz, doğanın keyfini doğada yaşamak isteyen her yaşta doğaseveri yürüyüşlerimize bekliyoruz” dedi.

DOÇEK ve EDOSK birlikte Sarıpolat’ta yürüdü

DOÇEK ve EDOSK birlikte Sarıpolat’ta yürüdü DOÇEK ve EDOSK birlikte Sarıpolat’ta yürüdü

DOÇEK ve EDOSK birlikte Sarıpolat’ta yürüdü