HABER MERKEZİ

 54 kişinin katıldığı ve bahardan kalma bir havada gerçekleştirilen yürüyüş parkuruna geçtiğimiz yılda elim bir kaza sonucu hayata veda eden doğa dostu “Sabri Kaçmaz” parkuru adı verilmişti.

 Şabanmera yakınlarından başlayan yürüyüş Yayla sahilinde akşamüstü saatlerinde sona erdi.

 Yürüyüşe katılanlardan Lütfi Yılmaz (70) DOÇEK’in doğa yürüyüşlerini sabırsızlıkla beklediğini, her yaştan katılımcı ile birlikte doğada olmanın insanı dinç kıldığını, sağlığını düşünen herkesin yürüyüşlere katılması gerektiğini belirtti.

 Ortak noktamızın doğada olmak ve doğal güzellikleri hep birlikte paylaşmak olduğunu ifade eden katılımcılar, DOÇEK yürüyüşlerini her hafta iple çektiklerini söylediler.

 Keşan Doçek Genel Sekreteri Nail Özkan, yeni sezon yürüyüşlerinin başladığını, dernek olarak 8 aylık takvim yapıldığını ve her hafta sonu bir doğa yürüyüşü olduğunu, önümüzdeki hafta da Gelibolu’nun Tayfur Köyüne bir yürüyüş düzenleyeceklerini, söyleyerek, doğayı seven her yaştan katılımcının yürüyüşlere gelebileceğini, sözlerine ekledi.

DOÇEK LÜLEBURGAZ BİSİKLET FESTİVALİNDEYDİ

DOÇEK Bisikletçilerinden oluşan bir grup Lüleburgaz Belediyesi ve Hedef Doğa Sporları tarafından bu yıl ilki düzenlenen Lüleburgaz Bisiklet Festivaline (LÜBİFEST) katıldı ve bölgenin birçok yerinden gelen bisikletçilerle birlikte pedal çevirdi. Cumartesi akşamı Haluk Levent’in de sahne aldığı festival birçok etkinlikle birlikte hafta sonu devam etti. Etkinlik sonrası katılımcılara plaket verildi.

Keşan DOÇEK plaketini alan Ergun Oskay, ilk olmasına rağmen harika bir organizasyon gerçekleştirildiğini, Lüleburgaz’ın bisiklet konusunda büyük atılımlar yaptığını belirterek, 2017 yılının Lüleburgaz Belediyesi tarafından Bisiklet Yılı olarak kabul edilmesinin çok anlamlı olduğunu ve organizasyonda emeği geçen Belediye ve Dernek yetkilileri ile destek veren ve katılan tüm kurum, kuruluş ve bisikletçilere teşekkür etti.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ