Keşanspor 1959 kulübü Yönetim Kurulu üyeleri dün düzenledikleri toplantıda yeni sezon ile ilgili açıklamalarda bulundular. Açıklamaya Keşanspor 1959 kulübü Başkanı Adnan Akıncıoğlu, Teknik Direktör Fatih Anlar ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Keşanspor 1959 kulübü Başkanı Adnan Akıncıoğlu geçen gün Keşanspor Lokalinde düzenlediği basın toplantısında takım hakkında bilgi verirken şunları kaydetti:“Sezonomuz başladı. Yıldırım gençlerbirliği maçımızı geride bıraktık. Pazar günü saat 14.00’da Anafartalarspor maçımız var. Fair play çerçevesinde geçmesini umut ettiğimiz bir maç olacak. O kanacak bu kazanacak değil, dostluk kazanacak”

Pazar günü oynanacak olan Keşanspor-Anafartalarspor maçı ile ilgili konuşan Akıncıoğlu: “Pazar günü oynanacak olan Keşanspor1959-Anafartalar karşılaşmasına tüm sporseverleri ve tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

Keşanspor 1959 Teknik direktörü Fatih Anlar Yıldırım maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu ve şunları söyledi:“Bildiğiniz gibi geçen Pazar günü sezonun ilk maçını oynadık. İlk maçlar genelde zor olur. Fakat biz Keşanspor 1959 takımı olarak zor olan bir maçı futbolcuların büyük özveri ve büyük çabaları sonucu takımdaşlık duygusunu sahaya yansıtarak maçtan 3 puan almasını bildik”

Geçtiğimiz hafta oynanan Yıldırım Gençlerbirliği karşılaşmasında 2 gol kaydeden futbolcu Serdar Çınar: “Keşanspor’da ilk maçıma çıktım. 2 gol attım,mutluyum.Elimden gelenin daha fazlasını vereceğime inanıyorum.Pazar günü oyanayacağımız Anafartalarspor karşılaşmasına tüm Keşan halkını bekliyoruz” dedi.