Geçen pazar günü Edirne 25 Kasım Stadı’nda oynanan ve BAL (Bölgesel Amatör Lig) 11. Grup’ta mücadele eden iki Edirne takımını karşı karşıya getiren maçın yankıları sürüyor.

Temsilcimiz Keşanspor’un maçın 86. dakikasında yediği golle sahadan 1-0 yenik ayrılması ve Emrullah’ın, ilk yarının uzatma dakikasında gördüğü ikinci sarı kartın kırmızıya çevrilmesiyle, takımını 10 kişi bırakması, dün, Keşan’daki spor kamuoyunda günün en çok konuşulan konusu oldu. Takımın yenilgisi şanssızlık olarak nitelendirilirken, 2 maçta 2 kırmızı kart görmesi ise eleştirildi.

Bunun dışında her iki takım taraftarlarının olay çıkarmasını göz ardı etmeyen Edirne Emniyet Müdürlüğü’nün olağanüstü güvenlik önlemleri de önemli ölçüde tartışıldı.

Ligin ilk haftasını 1-0’lık galibiyetlerle 3’er puanla kapatan Edirnespor Gençlik ile Keşanspor, sahaya galibiyet için çıktı. 2’nci maçını da 1-0 kazanmayı başaran ev sahibi takım, 2 golle 6 puan buldu ve liderliği ele geçirdi. Lig’de 2 maçta 2 galibiyet alan başka takım bulunmuyor. Keşanspor ise ilk yenilgisini alarak 5’inci sıradan 9’unculuğa düştü. Keşanspor bu hafta kendi sahasında İstanbul temsilcilerinden Yenibosnaspor’u konuk edecek. 2 maçta 1 galibiyet ve 1 yenilgi alan Yenibosnaspor, 3 puan ve averajla 8’inci sırada bulunuyor.