4 Mevsim Halı Saha tarafından, Mutlu Optik ana sponsorluğu ile engelliler yararına düzenlenen “Halı Saha Futbol Turnuvası”, önceki akşam oynanan 3’lük ve final karşılaşmaları ile sona erdi.

21 takımın mücadele ettiği turnuvanın son karşılaşmaları da 4 Mevsim Halı Saha’da yapıldı.

Saat 20.00’de başlayan 3’lük karşılaşmasında Çakır Börek ve Kral Mutfak karşı karşıya geldi.

Maçı, 10-5 kazanan Kral Mutfak turnuvada 3. olurken, Çakır Börek de 4.lük kupasını hak etti.

Saat 21.00’de başlayan turnuvanın final karşılaşması ise Yörükspor ile Türkmenspor arasında oynandı.

Kıran kırana geçen karşılaşmayı kazanan taraf Yörükspor oldu. Maçtan 4-2 galip ayrılan Yörükspor turnuvanın şampiyonu olurken, Türkmenspor’da 2. oldu.

Turnuvanın final karşılaşmasının ardından ödül törenine geçildi.

Tören öncesi konuşan 4 Mevsim Halı Saha İşletmecisi Serdar Sınalı, turnuvaya destek veren herkese teşekkür ederek, sponsorlardan toplanan gelirle engelliler için 2 adet akülü sandalye alındığını belirterek, “Birlik ve dostluğu sağlamak amacıyla turnuvayı düzenledik. Ne mutlu ki bizlere, iki engellimizi akülü sandalye ile sevindirebildik. Bir sonraki yıl görüşmek üzere herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.


EN CENTİLMEN TAKIM BASIN GÜCÜ

Ödül töreninde turnuvanın sponsorlarına ve hakemlerine plaket verilirken; turnuva boyunca kart görmeyen Basın Gücü ise en centilmen takım seçilerek, centilmenlik kupasının sahibi oldu.

Basın Gücü’nün kupasını ise Bir Nefes Sıhhat Derneği Başkanı Opr. Dr. Ragıp Taş verdi.

Turnuvanın engelliler yararına düzenlendiğini hatırlatan Taş, “Turnuvadaki bir diğer amaç da sporseverleri bir araya getirmek ve dostluğu pekiştirmek amacıyla maçların centilmenlik içerisinde geçmesini sağlamak. Bu nedenle Basın Gücü takımında bulunan gazeteci kardeşlerimi canı gönülden tebrik ediyorum ve diğer turnuvalarda da takımlara centilmenlikleriyle örnek teşkil etmesini diliyorum.” dedi.

Törende; turnuvaya ilk katılan takım Cafe Thiraki’ye, en genç futbolcusu Furkan Şare’ye, gol kralı Serdar Çınar, en iyi kaleci Turay Kıyakoğlu’na ödül verildi.

Ödülleri veren Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu da turnuvaya destek veren sponsorlara teşekkür ederek, bir sonraki yıl desteklerin artması dileğinde bulundu.

Turnuvanın 4.’sü Çakır Börek, 3.’sü Kral Mutfak ile 2.’si Türkmenspor ve şampiyonu Yörükspor’a kupaları verilmesinin ardından tören fotoğraf çekimiyle sona erdi.