SİMAY KAZAN

TAKDİR GETİRENLERE TOP HEDİYE EDİYORUM

Öğrencileri içinde yaz tatillerine, denize gidenlerin, ailesine katkı yapmak için çalışan çocukların olduğunu ifade eden Erol, “Her hafta başı pazartesi Salı, Çarşamba, Perşembe olmak üzere hafta da dört gün eğitim veriyorum çocuklara kimseden beş kuruş para da almıyorum. Ama her türlü malzemelerini temin etmeye çalışıyorum eşimden dostumdan sağdan soldan buradan sağ olsun ufak tefek esnaf arkadaşlarımız ‘ben de yapayım ağabey’ diyor ben istemeden yardım ediyorlar. Bu şekilde çocuklarımızın malzeme kazanmasını teşvik etmiyorum dolayısıyla bize karnesini takdir getirenlere de top hediye ediyorum okumaya da teşvik ediyoruz.” şeklinde konuştu.

3’ÜNÜ BEŞİKTAŞ’A SEÇTİLER 3’ÜNÜ DE İSTANBULSPOR 3’ÜNÜ DE TEPECİKSPOR

İstanbul takımlarının seçmelerinin yılda bir sefer yapıldığı bilgisini veren Erol, İstanbul ’da seçmelere gelmek isteyen ailelerle görüştüklerini sonra da ailesinden izin alan bu çocukları toplu olarak götürdüklerini söyledi. Erol, seçmelere katılan öğrencileri hakkında ise şu bilgileri verdi: “Bu sene 9 çocuk götürdüm. 3’ünü Beşiktaş’a seçtiler 3’ünü de İstanbulspor istedi. Tepecikspor seçmeleri oldu oraya da 3 kişi götürdüm 3’ünü de beğendiler. daha önce sezon başında kalecimi vermiştim Tepecikspor’a; Fenerbahçe istedi Başakşehir’le müsabaka yaptık orada Başakşehir’in müsabakasında Fenerbahçe’in hocası da izliyormuş haber almış geleceğimizi gelmiş izlemiş kalecimizi çok beğenmiş. Fenerbahçe stadına götürdük tabii babası muhatap olsun dedik. Babasının da bize söylediği oğlumdan para istediler vermekten vazgeçtik. Tepecikspor’da Lüleburgazlı bir ağabeyim var İstanbul ’da söz sahibi o sahip çıktı. Bu sene 15 yaşında oynayacak çok güzel bir yer yapmış İstanbulspor istiyor Galatasaray istiyor şimdi çocuğu ama vermiyorlar biraz daha pişsin bizde dedi”  

Konuşmasının sonunda Keşan İdmanyurduspor Kulübü Antrenörü Ahmet Erol, kulübünün faaliyetlerinde büyük yardımları olan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a teşekkür ederken; Keşanlı işadamlarını da kulüplerine yardım etmeye davet etti.