Sonay CAN

Türkiye Voleybol Federasyonu Türkiye Bayanlar Voleybol 3. Ligi B Grubu’nda mücadele eden 1923 Keşan Gençlik, dün Bahçelievler Voleybol ile oynadığı maçı 3-2 kaybetti.

Nefesleri kesen maçta Keşan Gençlik ve Spor Kulübü, ilk iki seti kaybetmesine rağmen geriden geldiği karşılaşmada, durumu 2-2’ye getirse de, son seti şansız bir biçimde kaybederek, salondan yenik ayrıldı.  Keşan Gençlik sporcularının kazanma hırsı ve ortaya koyduğu oyun, taraftarların takdirini toplarken, önemli ölçüde saha ve seyirci desteğini de kazandı.

Keşan Belediyesi Atatürk Spor Salonu’tadı’nda oynanan ve saat 15.00’te başlayan karşılaşmayı çok sayıda taraftar izledi. Baş Hakemliğini Metin Demirbağ, Yardımcı Hakemliğini Serkan Yavuz, Skor hakemliklerini Mehmet Demir, Hacı Kaan Taşkın ile çizgi hakemliklerini Ali Levent Yalçın ve Mustafa Taburcu’nun yaptığı karşılşmanın ilk setinde iki takım da güzel bir mücadele ortaya koyarken, denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde giden setten Bahçelievler Voleybol, Keşan Gençlik oyuncularının bireysel hatalarından da yararlanarak 29-27 galip ayrıldı. Setteki yenilgiyi üstünden atamayan Keşan Gençlik 2. sette de başarı gösteremedi ve 25-20 yenik ayrıldı. Ardından, taraftar desteğini de arkasına alan Keşan Gençlik, güzel bir oyunla karşılaşmanın 3. seti 28-26, 4. seti de ise 25-19 kazandı ve durumu 2-0’dan 2-2’ye getirdi.

Beşinci sette de her iki takım da karşılıklı sayılarıyla maçı izleyen taraftarlara güzel bir oyun izlettirirken, mücadele de üst düzeydeydi. Bahçelievler Voleybol takımı bu setten 15-13 ayrılarak karşılaşmadan 3-2 galip bitirdi.  

Yeni formaları ile sahaya çıkan Keşan Gençlik, maçın ilk setinde bireysel hatalarıyla kaybederken, 3 ve 4. Ve uzatma setindeki mücadelesi ise gelecek maçlar için umut verdi. Maçtan 3-2 yenik ayrılarak 1 puan alan Keşan Gençlik oyuncuları, maç sonunda ise taraftarlar tarafından alkışlandı.

Karşılaşmanın kadroları işe şöyle:


KEŞAN GENÇLİK:

Antrenör: Ali İdrisoğlu

Kadro: Gizem, Meltem, Canan, Sümeyye, Cansu, Elif, Sevgi, Büşra, Libero Aslı.



BAHÇELİEVLER VOLEYBOL:

Antrenör: Fatih Alper Tuncal

Kadro: Melis, Rojda, Büşra, Zeynep, Ecenaz, Aslıhan, Sevil, Gizem, Kübra, Hilal, Özge, Libero Deniz.