AYŞİN SEÇİL GEZER

Konuyla ilgili olarak dün saat 10.00 sıralarında düzenlenen basın toplantısına; İşadamı Bülent Türker, Akif İnan ile Hasan Tek katıldı.

Toplantıda konuşan Türker, “Seneye dünya çapında olan 38. Rotterdam Maratonu var. 10 ve 42 kilometrelik koşular oluyor. 10 metreye Hasan Tek’i kaydettik. Türkiye adına koşacak. Ben de onla birlikte koşacağım. Türkiye’den birçok sporcu maratona geliyor. 8 Nisan Pazar günü yapılacak. Hasan kardeşimiz o tarihe kadar hazırlanarak bizi en iyi şekilde temsil edecektir. Hasan’ın maratonda ilk 3 arasına gireceğine inanıyorum. Hasan’ı başka yarışmalara da göndermek için elimden geleni yapacağım. Ayrıca 22 Aralık’ta İzmir’de 25 Aralık’ta da Ankara’da yapılacak olan Atatürk Koşusuna da Hasan’ın katılmasını istiyoruz. Ben de aynı yarışlarda koşacağım.” dedi.

‘BİLİNMEYEN NAİM’ KİTABINI ÇIKARACAĞIZ

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Milli Sporcu Naim Süleymanoğlu’na Allah’tan rahmet dileyen Bülent Türker, “Naim benim çok iyi arkadaşımdı. Hollanda’daki evimde misafir olmuştu. Bütün sırlarını da biliyorum. Önümüzdeki günlerde beraber yazdığımız ‘Bilinmeyen Naim’ ismini verdiğimiz kitabını çıkaracağız. Son hazırlıklarımız var. Ailesini ve mezarını ziyaret ettim. Bu konuda Naim Bey’e sözüm vardı. 2012 yılında beni ziyaret ettiği esnada kitabı yazmaya başlamıştık. Kitabı 5 yıl önce çıkaracaktık. O dönemde ‘Senden önce hayatımı kaybedeceğimi hissediyorum. Kitabı ben öldükten sonra yayınlayacaksın’ dedi. Bu çalışmayı saklıyorduk. Şimdi yeni eklemeler yaparak, Ocak ayında kitabı çıkaracağız.”

BANA İNANLARININ GÜVENLERİNİ SARSMAMAK İÇİN YARIŞACAĞIM

Daha sonra söz alan Hasan Tek ise, “Hollanda’ya gitmeden önce çalışmalara devam edeceğim. Bana inanlarının güvenlerini sarsmamak için yarışacağım. Buradan söz vermek istiyorum; Türkiye’yi Hollanda’da en iyi şekilde temsil edeceğim. Hedefim 1. olmak. Bana destek veren herkese teşekkür ediyorum.”