Keşanspor Teknik Direktörü Serkan Bayraktar, futbolcular Mehmet Emin Önsü ve Mustafa Kemal Kuşkonmaz ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, rakipleriyle olan puan farkını bir an önce daha da açarak şampiyon olmak istediklerini söyledi.

Saat 15.00’te  Keşanspor Lokali’nde başlayan basın toplantısına, yarın Keşan Belediyesi Atatürk Stadı’nda oynanacak olan Karakasımspor maçı hakkında bilgi vererk başlayan Bayraktar, 3 hafta aradan sonra Edirne Süper Amatör Ligi’nde maça çıkacaklarını kaydederek, Keşanspor olarak her zaman olduğu gibi yine 3 puan parolası ile oynayacaklarını söyledi.

 Lige verilen arada iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade eden Bayraktar, şöyle konuştu: “Bazı oyuncularımız, sakat ve cezalı oldukları için bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Kalecimiz Ömer’in ciddi bir sakatlığı bulunuyor. Sıraç da hafta içerisinde yaptığımız idmanda, ayak bileğinden sakatlandı. Mustafa ise cezası nedeniyle oynayamayacak. Son idmanımızı, taktik ve şut çalışmasıyla yaptık. Yarın (bugün) da oyuncularım ile maçın önemi hakkında bir toplantı yapacağım. Seyircilerimizi, Pazar günü oynayacağımız maçta bizi desteklemeleri için tribünlere davet ediyorum. Biz, takım olarak bir an önce en yakın rakibimiz ile puan farkını açarak şampiyonluğu göğüslemek istiyoruz.”  

 3 PUAN BİZİM OLACAK         

Serkan Bayraktar’ın ardından söz alan Mustafa Kemal Kuşkonmaz, lige verilen 3 haftalık arayı iyi değerlendirdiklerini dile getirerek, Karakasımspor karşısından 3 puan ile ayrılacaklarına inandıklarını söyledi. Mehmet Emin Önsü ise lige verilen aranın kendileri için büyük bir kayıp olduğunu ifade ederek, “Lige verilen ara, motivasyon açısından sorun yaşamamıza neden olabilir. Umarım bu sorunu sahada yaşamayız. Karakasımspor, bizden 1 puan almak için maça çıkacak. Biz, takım olarak bu oyunu bozup, sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefledik. Biz, onlardan daha kaliteli bir takımız. Kalitemizi sahaya yansıttığımızda karşımızda duracak takım yok” dedi.