Keşanspor’un yeni Antrenörü Şeref Aldanmaz ile Anafartalarspor’un yeni Antrenörü Serkan Bayraktar, daha önceki günlerde olduğu gibi dün biraraya gelerek fikir alışverişinde bulundu ve kendilerini görüntüleyen basına dostluk mesajı verdiler.

Sabah erken saatlerde buluştukları Deniz Pastanesi’nde, bir süre birlikte oturarak sohbet eden Aldanmaz ve Bayraktar, görüşmenin içeriği hakkında yaptıkları açıklamalarda, Keşan takımlarının önümüzdeki sezon başarılı olması için sık sık görüş alışverişinde bulunduklarını söylediler.

ALDANMAZ: KEŞANSPOR KEŞAN’DA HER ZAMAN BİR TANEDİR

Kısa bir açıklama yapan Keşanspor Antranörü Şeref Aldanmaz da şunları söyledi: “Yönetimler değişir ancak dostluklar her zaman baki kalır. Serkan hocamız Keşanspor’da yıllarca görev yapmış başarılı bir meslektaşımdır. Sporda antrenörlük büyük bir özveri gerektirir. Biz de bu nedenle biribirimiz ile bilgi paylaşımı yaparak görevimizi en iyi şekilde yapmaya özen gösteriyoruz. Ben şahsi olarak hiçbir zaman takım ayırmadım. Ancak Keşanspor Keşan’da her zaman bir tanedir. Ben hiçbir zaman göbeğinden bağlı bir hoca olmadım. Görevimi en iyi şekilde yapabilmem için elimden gelen tüm dostluklarımı en iyi şekilde kullanırım.”