Keşan Anafartalarspor yönetimi, iç transferdeki suskunluğunu, dün yapılan basın toplantısındaki açıklamalarıyla bozarak, 2 oyuncusuyla anlaşmaya vardığını açıkladı.

Saat 14.00 başlayan basın toplantısına, Basın Sözcüsü Taner Karatepe, Genel Kaptan Bekir Coşkun, Altyapı Sorumlu Yardımcısı Yalçın Baş ile iç transferde anlaşmaya vardıkları Samet Borazan ve Arda Tosun katıldı.

KARATEPE: “İÇ TRANSFERE DIŞ TRANSFERDEN ÇOK ÖNCE BAŞLADIK”



Toplantıda Taner Karatepe, dış transferdeki hareketin, bundan 15 gün önce iç transferde yaşandığını, ancak bunun kamuoyuna yansımadığını dile getirerek, “İç transfer dururken hemen dış transfere hız verdiler” söylentilerinin olabileceğini, ancak dış transferden önce iç transferde görüşmeleri başlattıklarını söyledi.

Bu görüşmeler neticesinde, geçen sezon Keşan Anafartalarspor forması giyen orta saha oyuncuları Samet Borazan ve Arda Tosun ile anlaşmaya vardıklarını açıklayan Karatepe, “Geçen sezonki tüm futbolcularımız ile anlaşma sağlayacağız. Gençlerimiz, dış transferlere bakarak yanlış bir algılamaya düşmesinler. Biz, yönetim olarak hocamızın verdiği direktifler doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu sene bir futbolcumuzu dışarıya vermeden kadromuzu koruyacağız. Nokta transferler yapacağız. Çok fazla transfer yapmayacağız. Hocamızın belirttiği mevkilere transferleri yapmaya başladık. Hiçbir futbolcumuzu gözden çıkarmadık.” dedi.

“BİRBİRİMİZİ İYİ TANIYORUZ”

Samet Borazan da şunları söyledi: “Yabancı bir yerde değilim. Hepimiz biribirimizi tanıyoruz. Serkan hoca ile 4-5 sene bir çalışmam oldu. Hocanın verdiği kararlara inanıyorum. Serkan Hoca gerçekten çok iyi bir hoca. Eksik gördüğü yerlere transfer yapacaktır.”

Yeniden anlaşmaya vardıkları için mutlu olduklarını dile getiren Arda Tosun ise “Hepimiz birbirimizi tanıyoruz onun için yola devam ediyoruz.” diyerek, Anafartalarspor’un başarısı için ter dökeceklerini söyledi.

Bekir Coşkun da, Kulüp çatısı altında başarılı maçlar çıkartan 2 oyuncu ile yeniden anlaşmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.