Keşan Anadolu Öğretmen Lisesi Kız Voleybol ekibi 6 ve 9 Aralık 2013 tarihlerinde Edirne İlhami Ertem Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak olan il birinciliği yarışmalarına katılacak.

Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Osman Başak, yarışmalara katılacak olan takımla ilgili olarak şunları söyledi: “Spor, öğrencilerimize disiplinli olmayı, antrenmanlarda; kurallara uyma, zamanında oyuna başlamak, öğrencilerimizin tüm hayat kalitesini etkileyecek  davranışlar kazanmasını sağlar. Yenilgiyle, rekabetle baş etme, tekrar deneme, hakemle, takım arkadaşlarıyla dostluk ilişkisi, belli bir amaca yönelme, hedefe ilerleme gibi durumlar, öğrencilerimizin ileride yetişkin bir birey olduğunda, hayatında kullanacağı önemli ve gerekli yetilerdir. Spor etkinliklerinin kazandırdığı sosyal ve fiziksel beceriler, öğrencilerimizin toplum içinde kabulünü artırır, sağlıklı olmasını destekler, kötü alışkanlıklardan uzak durmasına yardımcı olarak, sorumluluk duygusunu besler. Büyük önderimiz Atatürk der ki; Türk gençliği, sağlıklı yetişip, spor yaparsa ulusumuzun geleceği güvence altındadır. Böylece öğrencilerimizin çok zevkli bir spor yapmalarını, kişisel katkı ve gelişmede geniş ölçüde imkan tanınması, öğrencilerimizin mutlu olabileceğini, bağımsızlık duygusu kazanacaklarına yürekten inanıyorum. Keşan’ımızda namağlup olan ekibimize il birinciliği yarışmalarında üstün başarılar diliyorum.”

Yarışmaya katılacak Keşan Anadolu Öğretmen Lisesi Kız Voleybol Takımı şu kişilerden oluşuyor: Hacı Kaan Taşkın (Beden Eğitimi Öğretmeni), Güray Ece (Takım Çalıştırıcısı), Hilal Darcan, Melis Mutlugün, Selinay Yılmaz, Elif Ocak, Seray Yavuz, Ceyda Gökçe, Göksu Gürkan, Nurşah Ergün, Cansu Korkan, İrem Arda.