Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında onaylanan ve Keşan Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen “Kızanlar Geleceğe Umutla Bakıyor” projesi kapsamında düzenlenen ve 12 Mayıs Pazartesi günü başlayan Keşan Okullar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nın iki final maçı dün oynandı.

İLKOKULLARDA ANAFARTALAR

Yeni Mahalle’de bulunan Keşan Belediyesi Güner Yıldız, Can Çetinkaya Spor Tesisleri’nde düzenlenen turnuvanın ilk final maçı il okullar arasında oynandı ve Anafartalar ile Rasim Ergene karşı karşıya geldi. Baştan sona denk bir mücadele şeklinde geçen maçta kazanan taraf rakibini 3-2 yenmeyi başaran Anafartalar İlkokulu oldu. Rasim Ergene’nin ikinci olduğu turnuvada, Raşit Efendi İlkokulu da üçüncü oldu.

CUMHURİYET PENALTILARLA ŞAMPİYON OLDU

Turnuvanın dün oynanan ikinci final maçında Cumhuriyet ve Rasim Ergene ortaokulları karşı karşıya geldi. Maçın normal süresi 2-2 eşitlikle sonuçlandı. Penaltı atışlarında üstünlük sağlayan Cumhuriyet İlkokulu şampiyon olurken, Rasim Ergene Ortaokulu ikincilikte kaldı. Bu grupta üçüncülüğü ise İnönü Ortaokulu elde etti.

LİSELERDE ENDÜSTİ MESLEK VE ANADOLU LİSESİ FİNALE YÜKSELDİ

Turnuvada dün ayrıca liseler arası yarı final maçları oynandı. İlk karşılaşma Kız Meslek ile Keşan Endüstri Meslek Lisesi takımları karşılaştı. Maçı 4-3 kazanmayı başaran Endüstri Meslek Lisesi finale adını yazdırdı. Günün ikinci yarıfinal karşılaşması ile Anadolu Lisesi ile Bileşim Lisesi arasında oynandı. Anadolu Lisesi karşılaşmadan 3-1 galibiyetle ayrıldı ve adını finale yazdırdı.

LİSELERİN FİNAL KARŞILAŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YARIN

Turnuvanın son final maçı yarın saat 11.00’de oynanacak ve ardından ödül töreni gerçekleştirilecek. 28 Mayıs Çarşamba günü düzenlenecek olan ödül programında dereceye giren takımlara çeşitli hediyeler verilecek.