Bölgesel Amatör Ligi 11.Grup takımlarından Keşanspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken 25 Ağustos 2013 Pazar günü İstanbul 1. Amatör Küme takımlarından Çankırı Marufspor takımı ile hazırlık maçı yaptı.

Saat 17.00de Keşan Belediyesi Atatürk Stadı’nda oynanan ve hakemler Günay Karagül, Ümit Terzi ve Anıl Küçükkaraca tarafından yönetilen  karşılaşmaya Keşanspor; Selim, Tahir, Deniz, Anıl, Ege, Kutluhan, Çetin, Murat, Ozan, Furkan, Serkan (Aloba) onbiri ile çıkarken konuk Çankırı Marufspor ise; Çetin, Muharrem, Özcan, Tahsin, Mustafa, Serdar, Hakan, İsmet, Emre, Erdi ve Talha tertibi ile çıktı.

Yaklaşık 250 taraftarın izlediği karşılaşmanın 33.dakikasında Keşanspor Erdi’nin attığı kafa golü ile 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 38. dakikasında Hakan durumu 1-1e getiren golü kaydetti. Keşanspor’un 2 siyahi oyuncusundan bir tanesi olan Aloba ilk yarının sonlarına doğru oyuna girmesine rağmen etkili bir futbol sergileyemediği gözlendi. Keşanspor’un bir çok futbolcusunun yeni olmasından kaynaklanan anlaşmazlıkların yaşandığı maçta, Çankırı Marufspor’un da 4 oyuncusu sakatlandı.

İLK YARI 1-1 SONA ERDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısında Çankırı Marufspor 58. dakikada Emre’nin attığı golle 2-1 öne geçti.

Geri kalan dakikalarda Keşanspor’un beraberlik için gol aramasında gol çıkmayınca karşılaşma rakip takımın 2-1 üstünlüğü ile sona ererken Keşanspor’un ortaya koyduğu futbol taraftarlar tarafından beğenilmedi.

Birçok taraftarın buna tepki olarak, stadı terk ettiği gözlendi.