Keşan Anafartalarspor Basın Sözcüsü Taner Karatepe ve Teknik Direktör Serkan Bayraktar, dün düzenledikleri basın toplantısında, Edirne Süper Amatör Ligi’nin ilk yarısını değerlendirdi.

BAYRAKTAR, İLK YARIYI HEDEFLEDİĞİMİZ YERDE BİTİRDİK

Ali Paşa Halk Çarşısı’nda bulunan kulüp lokalinde saat 12.15 sıralarında başlayan toplantıda ilk olarak söz alan Bayraktar, geçen Pazar günü deplasmanda karşılaştıkları ve 4-1 kazandıkları Uzunköprüspor maçını değerlendirdi. İlk yarının son maçında aldıkları galibiyetin kendileri için oldukça önemli olduğunu dile getiren Serkan Bayraktar, böylece ikinci yarıya daha moralli başlayacaklarının altını çizerek, şunları söyledi: “Tüm Keşan halkına ve taraftarımıza yeni yıl armağanı vermiş olduk. İyi oynadığımız bir maçtı ve 3 puanı hak ederek aldık. İlk yarıyı hedeflediğimiz yerde, yani lider olarak bitirdik. Bize güvenenlerin güvenini boşa çıkarmadık. İlk yarının 1 ay olmasını bekliyorum. Bu ara içerisinde takım olarak iyi çalışıp, ligi hedeflediğimiz yer olan şampiyonlukla bitirmek istiyoruz. Ciddi şekilde çalışıyoruz. Transfer konusunda da, daha önce dile getirdiğim gibi Hakkı Çelebi ile anlaşma yolundayız. Yine de kısmet diyoruz.”

KARATEPE: BAHARLA BİRLİKTE ŞAMPİYONLUK DA  GELECEK

Basın sözcüsü Karatepe’de ilk yarıda güçlü bir takım olduklarını gösterdiklerini dile getirerek, sene başında yeni bir hoca, yeni yönetim ve yeni bir takımla yola çıktıklarını ve bu yolda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi. Her şeyin planlar dahilinde gittiğinin altını çizen Taner Karatepe, “Yönetim ve takım olarak başarılı bir şekilde devam ediyoruz. Oyuncularımızın paraları zamanında ödeniyor. Keşan Anafartalarspor’a baharla birlikte şampiyonluk ta gelecek. İkinci yarı başladıktan 4-5 hafta sonra puan farkının açılacağını ve şampiyonluk yolunda tek kalacağımızı tahmin ediyorum. Esnafımızın takımımıza çeşitli küçük sürprizleri oluyor. Sezon boyunca bize destek veren esnafımıza teşekkür ederken, son olarak takımımıza bere ve eldiven yardımında bulunan Hasan Coşar’a da teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizim bu gibi ufak sürprizlere ve desteklere gerçekten ihtiyacımız var” dedi.