Keşan Galatasaray Taraftarlar Derneği’nin düzenlediği “Şampiyonluk Yemeği” önceki akşam İstasyon Mahallesi’ndeki Öğretmenevi Tesislerinde verildi. Kalabalık bir taraftar grubunun katıldığı ve saat 21.00 sıralarında başlayan yemeğe, daha önce değişik yerlerde yapmış oldukları konuşmalarda Galatasaray taraftarı olduklarını açıklayan Kaymakam Bekir Dınkırcı, Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Emniyet Müdürü Ahmet Yıldız, CHP Keşan İlçe Başkanı Ufuk Kanışkan, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu da katıldı.

KAYAHAN: BU GECE GALATASARAYLILARIN GECESİ

Yemeğin açış konuşmasını yapan Keşan Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Şahap Kayahan,  takımlarının 19. şampiyonluğunu kutlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını ifade ederek şunları söyledi: “ İnşallah 20. şampiyonluğumuzu da gelecek yıl hep birlikte kutlayacağız. Bunun yanına bir de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu eklersek daha güzel bir hava yaşayacağız. Bu gece Galatasaraylıların gecesidir. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum.” 

DINKIRCI: GALATASARAY’A GÖNÜL VEREN HERKESİ TEBRİK EDİYORUM

Kaymakam Bekir Dınkırcı da yaptığı konuşmada Galatasaray’a gönül veren herkesi tebrik ettiğini belirtti. Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” dediğini hatırlatan Dınkırcı Bende bu bilinçle bütünlüğümüz ekseninde tüm kulüplerin başarılara imza atmasını gönülden kutluyorum. Özellikle Avrupa Kupaları’nda kendini ispatlamış bir takımın gönüllüsü olarak tüm Galatasaraylıları bir kez daha kutluyorum”  dedi.

ÖZCAN: AVRUPA TAKIMIYIZ

Belediye Başkanı Mehmet Özcan da konuşmasında Galatasaray’ın Avrupa Fatihi unvanı olduğunu belirterek, “Kulübümüz Türkiye’ye birçok şampiyonluk yaşatmıştır. Gerçekten Galatasaray dünya çapında başarıları olan bir kulüptür. İlk defa UEFA şampiyonluğunu alan Türk kulübümüzdür. Bu nedenle Galatasaray’ı yürekten kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.” diye konuştu.

Neşe ve coşku içinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren yemekte, Galatasaray’ın lisanslı ürünlerinin verildiği çekiliş de yapıldı.