Keşan Anafartalarspor Kulübü yönetimi, dün düzenlediği basın toplantısında, Edirne Süper Amatör Ligi’nin geçtiğimiz sezonunda Keşanspor’u şampiyon yaparak BAL (Bölgesel Amatör Ligi)’a çıkartan Serkan Bayraktar’ın yanısıra, Özdemir Deniz ile de anlaştığını açıkladı.

Saat 14.00 sıralarında başlayan basın toplantısına, Keşan Anafartalarspor Başkanı Salih Kirezci, Basın Sözcüsü Taner Karatepe, Genel Kaptan Bekir Coşkun’un yanı sıra, anlaşmaya vardıkları Teknik Direktör Serkan Bayraktar ve Özdemir Deniz katıldı.

KİREZCİ: “BAYRAKTAR, BİZİM İÇİN BİR ŞANSTIR”

Yeni sezon öncesinde bazı eksiklikleri tamamlamak için çalışmalar yürüttüklerini dile getirerek sözlerine başlayan Anafartalarspor Başkanı Kirezci, bu eksiklikleri gidererek, Keşan Anafartalarspor’u başarıya taşıyacak havayı yakalamak istediklerini dile getirdi ve “Yönetim ile yaptığımız görüşmelerde, bir hocaya daha ihtiyaç duyduğumuz kararını verdik. Bu doğrultuda görüşmelere başladığımız Serkan Bayraktar ile anlaşma sağladık. Bayraktar, bizim için bir şanstır. Aldığımız duyumlara göre de Hayrettin Yıldız hocamız takımı dışarıdan destekleme kararı almış. Hayrettin Yıldız hocamızı dışlamak gibi bir niyetimizin kesinlikle olmadığını vurgulamak isterim. Kendisi, bu kulübe emek veren değerli hocalarımızdandır. Fakat bu sezon, taraftarlarımız ve sporseverlerden olumlu tepkiler aldığımız Serkan Bayraktar hocamız ile yolumuza devam edeceğiz. Tüm camiamıza hayırlı olsun.” dedi.

 BAYRAKTAR:“ANAFARTALARSPOR’U ŞAMPİYON YAPMAK İÇİN GELDİM”

Serkan Bayraktar, Keşan Anafartalarspor yönetiminin şampiyon olmak istediklerini kendisine iletmesinden sonra, bu teklifi kabul ettiğini belirterek, Edirne Süper Amatör Ligi’nin şampiyon adayları arasında yer alan Keşan Anafartalarspor’u, hak ettiği yere taşımak için elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi.

Bayraktar,“Fakat kendilerini kıramayacağım kişiler nedeniyle teklifi kabul ettim. Teklifi kabul etmemdeki nedenlerden birisi de taraftar ve yöneticilerden aldığım olumlu tepkilerdi.” şeklinde konuştu.

“KEŞANSPOR’A RAKİP DEĞİLİZ”

Sözlerinin devamında, Keşan Anafartalarspor ile anlaşmaya varmasından sonra, Kemalettin Dirik’in, İstanbul Ticaret Üniversitesi Futbol Takımı’ndan kendisine destek vereceği yönündeki açıklamaların, büyük bir teveccüh olduğunu vurgulayan Bayraktar, “Bu açıklamalar, kendisinin bana verdiği bir destektir. Kemalettin Dirik’e bu nedenle ne kadar teşekkür etsem azdır. Biz takımımızı ilk olarak Keşanlı gençlerimizden kurmayı hedefliyoruz. Eğer aradığımız mevkiye Keşan’dan bir oyuncu bulamazsak, ancak o zaman dışarıdan transfer olabilir. O da imkanlar doğrultusunda olacak bir şeydir. Şu iyi bilinmelidir ki, Keşanspor’un görüştüğü ya da anlaşmaya varacağı futbolcular ile görüşme yapmayacağız. Şu an itibarıyla da Keşanspor’un hiçbir futbolcusuna talip değiliz. Fakat Keşanspor Kulübü, oyuncularla görüşür ve anlaşma sağlayamazsa, o zaman görüşebiliriz. Bu görüşmeler sonrasında, eğer bizim de istediğimiz nitelikleri taşıyorsa, o zaman futbolcuyu kadromuza katabiliriz. Ben çok uzun bir süre Keşanspor’a hizmet ettim. Bu nedenle duygusal anlamda Keşanspor ayrı bir yerdedir. Biz Keşanspor’u rakip olarak görmüyoruz. Ayrıca Özdemir’e de, bana verdiği destek nedeniyle teşekkür ederim.” dedi ve geçen sezon şampiyon yaptığı Keşanspor’a ve Teknik Direktörü Şeref Aldanmaz’a, BAL’da başarı dileklerinde bulunduğunu belirtti.

DENİZ: “ANAFARTALARSPOR’DA OLMAKTAN MUTLUYUM”

Özdemir Deniz ise Serkan Bayraktar’ın Keşan Anafartalarspor ile anlaşmasından sonra kendisinin de Bayraktar’ı yalnız bırakmamak adına anlaşma sağladığını dile getirerek, bu karardan da mutlu olduğunu kaydetti. Yıllardır Keşanspor’da forma giydiğini ve kaptanlık yaptığını ifade eden Deniz, Keşan Anafartalarspor’da forma giyecek olmasının taraftarlar üzerinde yanlış anlaşılmaması isteğinde bulunarak, Keşanspor’un kendisinde ayrı bir yeri olduğunu söyledi. 

COŞKUN:  “BÖLGEDE BAŞARILI BİR TAKIM OLACAĞIZ”

Daha sonra söz alan Bekir Coşkun, Keşan Anafartalarspor’un bir mahalle takımı formatından çıkarak bölgenin başarılı bir takımı haline gelmesi için çaba sarf ettiklerini, bu çaba neticesinde deneyimli iki futbol adamını renklerine kattıkları için sevinçli olduklarını kaydederken, Taner Karatepe de, Keşan Anafartalarspor olarak kabuk değiştireceklerini ifade etti.