Keşan Belediyespor Basın Sözcüsü Nejat Çabuk, Teknik Sorumlu Metin Aksu, Teknik Direktör Hayrettin Yıldız ve iki futbolcu, ortak bir basın toplantısı düzenleyerek, 3 Nisan 2016 Pazar günü, saat 14.00’te, Keşan Atatürk Stadyumu’nda oynanacak Yeniimaretspor maçına tüm Keşan halkını davet etti. Toplantının başında geçtiğimiz hafta oynanan Yenikarpuzluspor maçıyla ilgili görüşlerini ifade eden Keşan Belediyespor Teknik Direktörü Hayrettin Yıldız, “Ben bu maçın zor geçeceğini biliyordum. Bu nedenle buna göre önlemler aldık. Biz averajla önde olduğumuz için maçları kazanmak zorundaydık. Zor da olsa 1-0 kazandık. Bu hafta oynayacağımız son maçımızı da kazanmak zorundayız. Berabere kalırsak play-off oynamak zorunda kalacağız. Bu zamana kadar kendi evimizde hiç maç kaybetmedik. Bu maça da galibiyet parolasıyla çıkacağız. Gelecek seyircilerimize iyi bir futbol izlettirmek istiyoruz. Bu maçtan galip çıkıp şampiyonluğumuzu ilan etmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.  Sonrasında konuşan Keşan Belediyespor Teknik Sorumlusu Metin Aksu, bu hafta oynayacakları Yeniimaretspor maçına tüm Keşan halkını davet ederek kendilerine destek olmalarını istedi.

AĞIRLIK OLARAK GENÇLERDEN OLUŞAN BİR TAKIMLA SEZONA BAŞLADIK

 Bu sezon Keşan Belediyespor olarak yeni bir ekiple yola çıktıklarını aktaran Basın Sözcüsü Nejat Çabuk da şu ifadelere yer verdi: “Ağırlık olarak gençlerden oluşan bir takımla sezona başladık. Son haftaya kadar çok iyi mücadele ettik. Bu haftaki maça da en yakın rakibimizin averajla önünde olarak çıkıyoruz. Galip olursak şampiyon olacağımız bir maça çıkacağız. Bu sezon kendi sahamızda hiç maç kaybetmedik; inşallah bu maçı da kazanıp şampiyon olacağız. Maça iyi hazırlanıyoruz. Eksiğimiz, sakat oyuncumuz yok.”

GÖRSEL AÇIDAN ZEVK VERECEK BİR MAÇ OLACAK

Keşan Kaymakamı, Keşan Belediye Başkanı, Jandarma Komutanı, Emniyet Müdürü, tüm mülki amirler başta olmak üzere Keşan halkını maça davet eden Keşan Belediyespor Basın Sözcüsü Nejat Çabuk, futbolseverlere görsel açıdan zevk verecek bir maç izlettireceklerinin sözünü de verdi. Son olarak söz olan Keşan Belediyespor futbolcularından Burak Acar ise beraber oynamaya alışan genç bir ekip olduklarını söyleyerek şampiyon olacaklarına inandıklarını belirtti. Bu şampiyonluğun bir başlangıç olacağını ifade eden Acar, takım olarak daha güzel günler göreceklerini belirtti.