BÜLENT SAYLAM

Yapılan toplantıya Fatih Karagümrük Futbol Okulları Altyapı Direktörü Savaş Çam, Fatih Karagümrük Futbol Okulları Direktörü Yıldıray Güçlü, Keşan Genç Ordu Spor Kulübü Başkanı İbrahim Uygun, Keşan Genç Ordu Spor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Teknik Direktör Fatih Uygun katıldı.

BU BÖLGEDEKİ POTANSİYELİ BİLİYORUZ

Keşan Genç Ordu Spor Kulübü ile işbirliğinin devam edeceğini söyleyen Çam, “Bu bölgedeki potansiyeli biliyoruz, bu anlamda da hem ziyaret etmek için hem de Fatih hocamızın davetine icap edip ne gibi işbirliği yapabiliriz diye istişarede bulunduk.  Genç kardeşlerimizi kulübümüzün altyapısına nasıl kazandıracağımızı konuştuk. İlerleyen zamanlarda işbirliği artacak, bu vesileyle buradaki gençlere hem profesyonel takımların altyapısında kendini gösterme fırsatı hem de kendilerini görme fırsatı için bir imkan oluşturulacak. Fatih hocama, İbrahim başkana ve Yaşar beye teşekkür ediyorum. İnşallah Kerem de aramıza bir an evvel katılır, ona da hayırlı olsun diyorum.  Keşan’da profesyonel futbol takımı olmaması gençlerdeki potansiyelin önünü kapatıyor. Keşan’da hala mahalle kültürü yaygın ve bol bol halı saha var. İstanbul’da böyle bir imkan yok ve en büyük sıkıntılarımızdan biri tesis sıkıntısı. Gençlerden birinin önünün açılması demek diğerleri için örnek teşkil eder, bir motivasyon kaynağı olur. Bizim burada amacımız onları Fatih hocam gibi hocalar sayesinde futbola kazandırmak.” şeklinde konuştu.

İŞBİRLİĞİMİZ DEVAM EDECEK

Keşan Genç Ordu Spor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Teknik Direktör Fatih Uygun, asıl amaçlarının potansiyeli olan çocukların profesyonel hayatları için basamak olduğunu vurgulayarak:  “Savaş Bey ve Yıldıray Bey’e ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Bu organizasyonda bizim amacımız potansiyeli olan çocuklar için profesyonel kariyerlerinde bir basamak olmak.  Kerem’i Fatih Karagümrük Spor Kulübü’ne transfer ettik, bu şekilde işbirliğimiz devam edecek.” dedi.

POTANSİYELİ YÜKSEK ÇOCUKLAR VAR

Trakya bölgesine yapılan yatırımlardan bahseden Güçlü: “Futbol okulları koordinatörü olarak, Trakya bölgesinde şubelerimizi açmaya başladık. Edirne, Keşan ve Şarköy’e futbol okullarımızı açıyoruz. Bunları açmamızın sebebi o potansiyele ulaşabilme. Fatih hoca ile de işbirliği içerisinde olacağız çünkü burada Spor Toto Süper Lig kulüplerine pazarlanması gereken potansiyeli yüksek çocuklar var.” diye belirtti.