TVF (Türkiye Voleybol Federasyonu) Bayanlar Bölgesel Deplasmanlı Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden takımı, Edirne Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi’ni, Edirne Küçük Kızlar Voleybol Ligi temsilcisi takımı ise Kırcasalih Madenspor’u aynı sonuçla 3 – 0 yendi.

YILDIRIM BEYAZIT ANADOLU LİSESİ MAÇI

Edirne Mimar Sinan Spor Salonu’nda oynanan ve saat 15.30’da başlayan maçta, Edirne Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi’yle deplasmanda karşılaşan Keşan Gençlik kızları, maçı 3 – 0 kazanarak grubunda 3. sıraya yükseldi. Sahaya; Canan, Esra Uzan, Özge, Ebru, Esra İşcan, Aylin, Ebru ve libero Mesude’yle mücadele eden Keşan Gençlik, setleri; 12 – 25, 13 – 25 ve 22 – 25 kazandı.

KIRCASLİH MADENSPOR KARŞISINDA İLK GALİBİYET

Keşan Gençlik’in küçük kızları ise ligin güçlü rakiplerinden Kırcasalih Madenspor’u 3 – 0 yenerken, tarihi bir başarıya da imza attı.

Sahaya; Zeynep, Kardelen, Beyza, Hüma, Seray ve Sıla ilk altısıyla mücadele eden Keşan Gençlik, uzun yıllardan beri Edirne liglerinde karşılaştığı ancak bugüne kadar hiç galip gelemediği Kırcasalih Madenspor’u; 12 – 25, 12 – 25 ve 18 – 25’lik setlerle 3 – 0’la geçti. Küçük kızların başarısı sevinç yarattı.