Türkiye Bayanlar 3. Voleybol Ligi B Grubu’nda mücadele eden Keşan Gençlik takımı, dün Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Sadi Kuru, Keşan Gençlik Kulübü Başkan Yardımcısı Recep Özcan, Antrenör Ali İdrisoğlu ve takım oyuncuları, saat 16.00’da Özcan’ı makamında ziyaret ettiler.

Kuru, “Sayın başkanımızı uzun zamandan beri oyuncularımızla ziyaret etmek istedik. Ancak bu tatil boşluğuna denk geldi ve sayın başkanımızı ziyaret ediyoruz. 4 Şubat 2014 Salı günü saat 14.00’te lider Yeni Hendekspor ile oynayacağımız maça sayın başkanımızı da davet ediyoruz.Ayrıca sayın başkanımıza kulübümüze verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

Özcan da ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, “Sporcularımıza, oynayacakları lig maçlarında ve 4 Şubat’ta lider Yeni Hendekspor ile oynayacağı karşılaşmada başarılar diliyorum.Takımımızı daha yukarılara taşımak gibi bir niyetimiz yok. Önemli olan bu takım oyuncularımızın Keşanlı gençlere voleybol sporunu sevdirmeleri. Bir anlamda bu takımdaki oyuncularımız spor elçiliği yapıyorsunuz.Yeter ki alttan gelen sporcularımız da bu sporu sevsinler. Salon sporları içerisinde en çok ilgi çeken basketbol ve voleybol sporudur. Keşan’da da voleybol sporudur. Özellikle bayan seyirciler voleybolu tercih ediyor. Her geçen yıl voleybol sporu burada seviliyor.” şeklinde konuştu