Keşan Gençlik ve Spor Kulübü’nün Olağanüstü Kongresi 23 Ağustos 2013 Cuma günü yapıldı.

Saat 18.00de Teras Düğün Salonu’nda başlayan kongrede Divan Başkanlığı’na Tevfik Kavaklı, Katip Üyeliklere Hasan Ayaroğlu ve Nevruz Kaldı seçildi.

Keşan Gençlik Kongresine, Keşan Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Karataşoğlu, Keşan Belediye Başkan Aday Adayı Şenol Yalı, Edirne CHP İl Genel Meclis Üyesi Abdülaziz Çıkıkçı ile 30a yakın kulüp üyesi katıldı.

Saygı Duruşu’nun ardından Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu Kulüp Başkanı Tayfun Pekişçi ve Denetim Kurulu Raporu da Harun Akkaya tarafından okundu.

Raporlar üzerinde söz alan çıkmayınca yönetim ve denetim kurulu ayrı ayrı ibra edildi.


Daha sonra Harun Akkkaya kulübün adının 1923 Keşan Gençlik ve yönetim kurulu üye sayısının 5ten 11e çıkması için verdiği önerge gündeme alındı.

Keşan Gençlik ve Spor Kulübü’nün isminin 1923 Keşan Gençlik Kulübü olarak değiştirilmesi ve 5 kişi olan yönetim kurulu üye sayısının da 11e çıkarılması oy birliği ile kabul edildi.

Daha sonra kongrede seçim maddesine geçildi.

Tek liste ile gidilen oylama sonucunda yönetim ve denetim kurulu üyeliklerine şu kişiler seçildi.

YÖNETİM KURULU (Asil)

1- Sadi Kuru

2- Tayfun Pekişçi

3- Arzu Teslim

4- Gülden Altın

5- Esen Şentürk

6- Barış Uybaş

7- Feyzullah Koçak

8- Osman Çolak

9- Mehmet Özkan

10- Özdemir Deniz

11- Harun Akkaya

YÖNETİM KURULU (Yedek)

1- Erkan Danacı

2- Özgür Engin

3- İsmail Küçükdavulcu

4- Muhterem Akpınar

5- Murat Onay

6- Sinan Engin

7- Serkan Gezici

8- SalihÖzkan

9- Fatih Çapak

10- Alaattin Ergül

11- Selçuk Onar

DENETİM KURULU (Asil)

1- Okan Balcı

2- Caner Kayar

3- Nevruz Kaldı

DENETİM KURULŞU (Yedek)

1- Tuncay Özen

2- Halil Deniz

3- Ali Balaban

Dilek ve temenniler bölümünde konuşan Erdoğan Demir, 2004 yılında kurulan kulübün hızlı gelişmelerle bir anda kendini 2.ligde bulduğunu belirterek, “Erkek takımımız 2.lige geldi ama maalesef bu bir itiraftır. Altyapımıza yeteri kadar önem veremedik. Bu nedenle kendi çocuklarımızı takıma kazandıramadık. Zor şartlar altında ligi götürmeye çalışan kulübümüz maalesef 2.Lig’den çekilmek durumunda kaldı. Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden bayan takımımız 3.lige terfi maçlarına katıldı. Ancak burada başarılı performans sergilemesine rağmen lige çıkamadı. Daha sonra bazı takımların lige katılmaması nedeniyle takımımız Düzce’de oynadığı maçlar sonundaki başarısından ve sıralamasından dolayı 3.Lige davet edildi. Yönetim kurulunun kararıyla bayan takımımız 3.Ligde mücadele edecek. Bu geçmişte yaşadığımız altyapı konusunda yeni seçilen yönetimimizin ders çıkararak altyapıya gerekli önemi vermelerini temenni ediyorum ” dedi.
Daha sonra söz alan Divan Başkanı Tevfik Kavaklı da, kendisinin Keşan Gençlik Kulübü’nün kongresine davet edilmesiyle büyük mutluluk duyduğunu belirterek, şunları kaydetti: “Keşan Gençlik ve Spor Kulübü’nün ismini dahi duyduğumda heyecanlanmışımdır. Çünkü 33 yıl önce bir darbe sonucu kapanmış bir kulüp olan Keşan Gençlik Kulübü’nün en son mührü bendeydi. Bugün o mührü yeni yönetim kurulu arkadaşlarıma teslim edeceğim. Bu ismi duyduğum zaman çok heyecanlandım ve onun için geldim ve kendilerine teşekkür ederim beni onurlandırdılar. Ben 3.ligde kendilerine başarılar diliyorum. Yöneticilik fedakârlık isteyen bir şey. Tabi ki ilgisi genel olarak az olan bir spor voleybol. Kulübün başarılı olabilmesi için büyük yardımlar gerekiyor. Sporu seven de bir belediye başkanımız var. Tahmin ediyorum yine yardımlarını esirgemeyecektir ve elinden gelen yardımı yapacaktır. Yeni yönetimi kutluyor ve başarılar diliyorum


Kavaklı, daha sonra Keşan Gençlik ve Spor Kulübü’nün 33 yıl önceki mührünü Kulüp Başkanı Tayfun Pekişçi’ye hediye etti.