BÜLENT SAYLAM

Taner Karatepe’nin başkanlığını yaptığı Anafartalar İdman Yurdu Kulübü yöneticileri basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Taner Karatepe, basına yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “10 Eylül’de yapılan Keşan İdman Yurdu Kulübü Genel Kurulu’nda tek liste olarak aday olduk ve yönetime geldik. Keşan İdman Yurdu Kulübünü bu seviyelere getiren başkanım Sayın Fikret Akan ve Ercan Karaca arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim. Kulübümüzün ismini Anafartalar İdman Yurdu olarak değiştirdik ve 15 kişilik yönetim listesi oluşturarak çalışmalarımıza başladık. Yönetimimizde yer alan tüm arkadaşlarım kendi mesleklerini en iyi şekilde yapan ve spora da gönül vermiş insanlardır. Günümüzde Keşan’da sporun hangi durumda olduğunu anlatmaya gerek yok. Bizler bu göreve gelirken hiç kimseye şampiyonluk sözü vererek gelmiyoruz. Sadece şunu net olarak söyleyebiliri ki başarıyı yakalayacaksak bu kendi çocuklarımız ile olacaktır. Altyapımızı dizayn ederek tüm kategorilerde liglerde olmak istiyoruz. İlk olarak da 20 Ekim’de başlayacak olan U15 liginde yer alacağız. Grubumuzda 3 Uzunköprü, 1 tane de İpsalaspor olmak üzere 4 takım olacak ve U15 antrenmanlarımız devam etmekte. Sevgili basın mensubu arkadaşlarım; çocuklarının spor yapmasını isteyen ve hatta yönetici olarak da sporun içinde olmak isteyen tüm kişilere kapılarımız sonuna kadar açıktır. Önümüzdeki sezon 2. amatörde mücadele edecek olan A takımımız ile ilgili çalışmalarımız da son hızı ile devam etmektedir. Anlaşmış olduğumuz oyuncular olup, ilerleyen günlerde bunları da sizlerle paylaşacağız. Ayrıca A takımı çalıştıracak olan hocamız ile prensip anlaşması yapmış olup, en kısa sürede sizlerle paylaşacağız. Keşan’da spora gerçekten gönül vermiş bir avuç insanlar olan bizler inanıyoruz ki Keşan’ı yöneten yöneticilerimiz ile birlikte koordineli bir şekilde çalışıp başarıyı yakalayacağız. Sporu seven bir Belediye Başkanımız var, sporu seven milletvekillerimiz var, sporu seven ilçe başkanlarımız ve sivil toplum kuruluşu başkanlarımız var. Bizler tüm bu kişi ve kurumlardan yararlanmak istiyoruz. Son olarak, başarının çocuklarımızın ellerinde olduğunu söyleyerek onlara güvendiğimizi ve çok güzel günlerin Anafartalar İdman Yurdu Kulübü’nü beklediğini söyleyerek sözlerimi noktalıyorum.”

Genel Kaptan Bekir Coşkun da takımlarını şampiyon yapmak için her türlü mücadeleyi vereceklerini söyledi. Coşkun, bütçeleri dâhilinde takımı yürüteceklerini ifade etti.

Altyapı sorumlusu Ercan Karaca da alt yapıdakiler de dâhil olmak üzere yaklaşık 150 oyuncularının olduğunu belirterek, “2-3 yıldır tüm kategorilerde katıldığımız müsabakalarda başarılı sonuçlar aldık. İnşallah daha iyi olacak. İyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum.” dedi.

Anafartalar İdman Yurdu’nun yönetimi şu isimlerden oluştu:

Başkan: Taner Karatepe 

Başkan yardımcısı: Salih İşlek 

Başkan yardımcısı: Mustafa Ak 

Asbaşkan: Fikret Akan 

Genel Sekreter: Yusuf Nalbantoğlu 

Genel Kaptan: Bekir Coşkun 

Genel Kaptan Yardımcısı: Nasif Yıldırım 

Altyapı Sorumlusu: Kadir Günay 

Altyapı Sorumlusu: Ercan Karaca 

Altyapı Sorumlusu: Faruk Meriç 

Altyapı Sorumlusu: Orhan Koca 

Kulüp Müdürü Yardımcı: Özgür Kahraman 

Basın Sözcüsü: Zafer Kılavuz 

Asil Üye: Gökhan Akça 

Asil Üye: Hasan Kaykı