HÜSEYİN ÜNSAL YÜCEL

Konuyla ilgili dün gerçekleştirilen basın açıklamasına, Keşan İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Taner Karatepe, kulüp yöneticisi Tugay Yalçınkaya ve Öz-Erşah İnşaat Sahibi Özcan Karabulut katıldı.

Taner Karatepe, iki sezonda 2 şampiyonlukla noktaladıkları sezondan sonra bu yıl Keşan’ı Süper Amatör Lig’te temsil edeceklerini belirterek, “Akşam Keşansporla hazırlık maçımız vardı. Çok üstün baskılı bir oyun oynadık. Kadro yapısı olarak da Keşan’ın en güçlü takımıyız. Güçlü bir takıma güçlü bir sponsor gerekirdi. Öz-Erşah İnşaat Sahibi Özcan Karabulut sağ olsun bir yıl ana sponsorumuz olarak katkı vermeye karar verdi. Keşan’ı en iyi şekilde temsil eden takımımızı, yine kendi alanında en prestijli firması Öz-Erşah İnşaat oldu. Özcan Karabulut, kulübümüzü destekleme kararı aldı. İnşallah hayırlı olur ve uzun yıllar bu sponsorluk devam eder. Bizim 100 tane sporcumuz var. İyi bir gelecek yakalasınlar, kötü alışkanlıklardan uzak dursunlar diye maddi ve manevi büyük fedakarlıklar yapıyoruz. 15 yöneticimiz var ve hepsi taşın altına elini sokuyorlar. Keşan’da cefakar bir avuç insan kaldık. Böyle iyi iş insanları çıktığı zaman bize cesaret veriyor. Bizleri büyük hedeflere yönlendiriyor. Öz-Erşah İnşaat’ın katkısıyla Keşan’a 3’üncü kupayı da inşallah getireceğiz.  Sponsorluğumuzun çerçevesi malzeme konusunda ve sezon giderleri olacak. Özcan beyle mutabakata vardık. Bizi maddi açıdan rahatlatacak bir konumda buluştuk” dedi.

ÖNEMLİ OLAN BİZİM İÇİN GELECEK NESİLLER

Keşan İdman Yurdu Spor Kulübü yöneticilerine teşekkür eden Özcan Karabulut da, “Beni böyle bir sponsorlukla onurlandırdınız. Eğer bir katkımız olacaksa ne mutlu bize. Önemli olan birlik beraberlik içerisinde bunu yürütmemiz. Önemli olan bizim için gelecek nesiller. Onlara iyi bir gelecek sağlayabiliyorsak ne mutlu bizlere çünkü bizim geleceğimiz, çocuklarımızın geleceğine bağlı” diye konuştu.

HEP BERABER BU YOLDA DEVAM EDECEĞİZ

Keşan İdman Yurdu’nun, ilçenin yükselen bir değeri olduğunu dile getiren Tugay Yalçınkaya ise “Öz-Erşah İnşaat ve Özcan Karabulut da Keşan’da yükselen bir değer olduğu için yollarımız kesişti, birleştik. Hep beraber bu yolda devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.