BÜLENT SAYLAM

Taner Karatepe, 2 yıl şampiyonlukla bitirdikleri ligte, yeni sezon için Nuri Kurt ve Bekir Coşkun’la Süper Amatör Lig’te mücadele için anlaşmaya vardıklarını belirterek, “2’si bizim antrenörlüğümüzü yapacaklar. Bu ikilinin olduğu yerde hedef bellidir. Daha önce yönetim olarakta söyledik. Şampiyonluk hedefiyle yola çıkıyoruz ama alınacak her sonuçta hem hocalarımızın hem de futbolcularımızın yanında olacağız. Çünkü maddi külfetleri atlatabilmek çok zor. Büyük takımlarla mücadele edeceğiz. Bunlar Edirne takımları ağırlıklı. Onların bütçeleri bizim 4-5 katımız. İyi futbol izlettireceğiz. Genç kardeşlerimiz vizyona sokacak hocalarım. Keşan’da sporu Edirne’ye kazandırabilirsek ne mutlu. Bizim skordan daha önemli olan bu. Ben hocalarıma hayırlı olsun diyorum. İnşallah sonu şampiyonlukla bitsin” dedi.

SONUÇ NE OLURSA OLSUN, HOCALARIMIZIN ARKASINDAYIZ

Ligin 7 Kasım’da başlayacağını kaydeden Karatepe, “Edirne Çarşıspor’la karşılaşacağız. 8’er takımda 2’şer grup 16 takım 2 grupta mücadele edecek. 2 grubun birincisi tek maç playoff mücadelesi verecek. Tek maç sistemiyle BAL ligine çıkacak. Amacımız karakterli, ahlaklı sporcular çıkarmak. Rakiplerine saygı duyan bir takımla çıkmak istedik. Bizim hocalarımıza güvenimiz tam. Sonuç ne olursa olsun, hocalarımızın arkasındayız. Bütün kulüplere barılar diliyoruz. Alternatif olarak Beyendik ya da İpsala sahalarında oynayacağız. Ama genelde İpsala’ya veriyorlar” diye konuştu.   

AMACIMIZ KEŞAN’I EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK

Nuri Kurt, bu göreve talip olduklarını ifade ederek, “Bizim amacımız Keşan’a yakışır bir takım yaratmak. Savaşan bir takım yaratmak. Gençler ağırlıklı olacak bir takım yaratmak. Amacımız Keşan’ı en iyi şekilde temsil etmek. Saygılı bir takım olacak bizimkisi, Kendine, arkadaşlarına, topluma saygısı olacak” ifadelerini kullandı.   

ÇARŞISPOR’LA MÜCADELE VERECEĞİZ

Bekir Coşkun da, Ekim ayı itibariyle çalışmalara başladıklarını kaydederek, “1 aydır antrenmanlar devam ediyor. 7 Kasım’da, Edirne Çarşıspor’la mücadele vereceğiz. Yaklaşık 25 futbolcu bünyemizde barındırdık. Çalışıyoruz. İnşallah bu senede, geçen sene elde ettiğimiz başarıyı elde etmeye çalışacağız. Amacımız Keşan’a iyi bir sonuç getirmek. İnşallah diğer kulüplerle Süper Amatör Lig ve BAL liginde temsil etme serüvenine katılırız. İnşallah Süper Amatör Lig’de de başarılı oluruz” dedi.