AYGÜL KONAR

Keşan Kültürsporun başarısı için özverili bir şekilde çalışan Keşan Kültürspor Kulübü Başkanı ve Yönetimi, Kulübü ileriye taşıyacak bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. 

Salı Günü Saat 10.30’da Ankara’da bulunan Spor Toto Teşkilat Binasında gerçekleştirilen toplantıya katılan Keşan Kültürspor Kulübü Başkanı Evren Bulut ve Kulüp Yöneticisi Hüseyin Sınır, Spor Totoyla sponsorluk anlaşması imzaladı.

“TÜRKİYE’NİN ÇOK ÖNEMLİ BİR KAÇ FİRMASIYLA DAHA SPONSORLUK ANLAŞMASI İMZALAYACAĞIZ”

Anlaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Evren Bulut: “Keşan Kültürspor’u en kısa zamanda profesyonel liglere taşımaya inanmış bir yönetim kurulumuz var. Keşanlı gençlerimizin futbola olan yeteneklerini ortaya çıkarıp hem kulübümüzün başarılı olmasını hem de sporcu kardeşlerimizin başarılı olmalarını sağlama amacındayız. Önümüzdeki günlerde Türkiye’nin çok önemli bir kaç firmasıyla daha sponsorluk anlaşması imzalayacağız. Kulübümüze sponsor olarak destek veren Spor Toto Teşkilatına teşekkür ederim. Ayrıca kulübümüz için gecesini gündüzüne katan Keşan Kültürspor Kulübü Genel Kaptanı Ercan Arabacı’ ya çok teşekkür ediyorum” dedi.

Daha Sonra Türkiye Büyük Millet Meclisinde Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu’nu ziyaret eden Bulut ve Sınır Keşan Kültürspor’un çalışmaları hakkında Milletvekili Gaytancıoğlu’ nu da bilgilendirdi. Kulüp Yöneticilerinin kendisini ziyaret etmesinden memnuniyetini dile getiren Gaytancıoğlu Keşan Kültürspor’a destek sözü verip yanlarında olacağını dile getirdi.

Bulut ve Sınır Daha Sonra Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anıtkabirde ve Başbuğ Alparslan Türkeş’i de kabri başında ziyarette bulundular.

SINIR: “KENARA GEÇİP KIS KIS GÜLENLERİN ŞİMDİ ŞAŞKINLIKLA BİZLERİ İZLEDİKLERİNİN FARKINDAYIZ”

Daha sonra açıklama yapan Kulüp Yöneticisi Hüseyin Sınır: Keşan Kültürspor kurulduğunda kenara geçip kıs kıs gülenlerin şimdi şaşkınlıkla bizleri izlediklerinin farkındayız. Daha yeni başlıyoruz. Keşan Kültürspor Kulübünün başarılı olması için elimizden gelen bütün mücadele saha dışında biz saha içinde sporcu kardeşlerimiz verecek. Kulübümüze destek olan herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.