HABER MERKEZİ

KEŞANSPOR

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve Süper Amatör Lig’e yükselen Keşanspor, iç transferde takım kaptanı Mesut Yılmaz ile sözleşme yeniledi. Yine geçtiğimiz sezon takımda yer alan Fırat Çelik, Selahattin Üstünkol ve Şahin Tan ile sözleşme tazeleyen Keşanspor, şampiyon kadroyu korumaya çalışıyor.

KEŞAN İDMANYURDUPSOR

Geçen sezon üst üste aldığı sonuçlarla düşme potasına giren ancak lige tutunan Süper Amatör Lig’teki diğer temsilcimiz Keşan İdmanyurduspor da transfer çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz yıl takımın önemli oyuncularından olan Mert Arduç ile tekrar sözleşme imzalayan Keşan İdmanyurduspor, Cemre Karakiraz transferini de bitirdi. Şampiyonluk parolasıyla çalışmalarına başlayan Keşan İdmanyurduspor’da ayrıca Necmettin Can’a da malzeme sorumlusu olarak görev verildiği duyuruldu.

KEŞAN KÜLTÜRSPOR

Edirne 1. Amatör Ligi B Grubu’nda geçen sezon başarılı bir performans sergileyen Keşan Kültürspor da transfer çalışmalarına başladı. Önümüzdeki sezon gruptan çıkmayı hedefleyen Keşan Kültürspor, Gürşah Barlık, Nusret Kantar ve Umut Yilber’i kadrona kattığını duyurdu.