Olağan Genel Kurul toplantısında göreve getirilen Keşanspor 1959 Kulübü yeni yönetimi, dün Keşan Kaymakamı Nuri Özder ve Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Adnan Akıncıoğlu ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri tarafından yapılan ilk ziyaret, Kaymakam Nuri Özder’e gerçekleştirildi. Özder, ziyaret nedeniyle teşekkür ederken yeni yönetime görevlerinde başarılar diledi.

MEHMET ÖZCAN ZİYARETİ

Akıncıoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ı ziyaret etti. Saat 12.15 sıralarında başlayan ziyarette söz alan Özcan, Keşanspor 1959 Kulübü’nün yeniden güçlenmesi için bugüne kadar nasıl destek verdilerse, bundan sonra da destek vereceklerini belirterek, “Kulübün yeni oluşumuna başarılar diliyorum. Daha önce de söylediğim gibi hedefimiz, çok yukarılar değil, spor yapmaktır. Spor yapmak için altyapı tesislerimiz var. Ancak iyi bir idare ile kendi çocuklarımız ile transfere özenmeden, afaki paralar vermeden, elimizdeki cevherleri kullanarak bu işi götürmenizdi istiyoruz. Bu konuda yıllardır dersler aldık. Taşıma suyla değirmen dönmüyor. Valilik, stadı bize devrettiğinden beri hiçbir kulüpten para almadı. Birçok takımın çim sahası yok. Yani antrenman yaparak hazırlanma şansınız var. Derli toplu bir yönetim ile bizim de desteğimiz ile eski günlere geleceğine inanıyorum.” dedi.

Kulüp Başkanı Adnan Akıncıoğlu da yeni bir oluşum ile çıktıkları yolda, kulübe bu zamana kadar verilen ve verilecek destekleri karşılıksız bırakmamak için çok çalışacaklarını dile getirerek, şunları söyledi: “Kaymakamımız ve Başkanımızın bizlere verdiği destek nedeniyle teşekkür ederiz. Biz bu destekleri karşılıksız bırakmamak için elimizden geleni yapacağız. Bizim gençlerimiz ile birlikte hep hedeflenen sporu geliştirmeyi hem de başarıyı kovalayacağız.”