Keşanspor Basın Sözcüsü Oya Pınar ve Antranör Algun Erdem, dün düzenledikleri basın toplantısında 1-0 mağlubiyetle sona eren Bozcaadaspor karşılaşmasını değerlendirdiler.

 

Saat 13.30 sıralarında başlayan basın toplantısında ilk olarak söz alan Pınar, ilk olarak karşılaşmada takımı destekleyen tüm taraftarlara ve Keşan halkına teşekkür etti. Keşan Piliç sahibi Ümit Günsal’ın, vefat etmeden önce Keşanspor’a yiyecek yardımında bulunmak istediğini, Günsal’ın bu dileğinin, anne ve babası tarafından yerine getirildiğini ifade eden Oya Pınar, Günsal ailesine teşekkür ederken, “Ayrıca, Keşanspor’a gıda yardımında bulunan Yaman Peynircilik ve Dinç Kuyumculuk’a da teşekkürlerimizi iletiriz” dedi.

 GOL BULAMAYINCA STRESE GİRİYORUZ

 

Pınar’ın ardından söz alan Erdem, Bozcaadaspor karşısındaki oyuna ve skora bakıldığında, gol bulmada sıkıntı çektiklerinin belli olduğuna dikkat çekerek, “Bu konuda yaşadığımız sıkıntı, takımın üzerinde ekstra bir yük oldu. Gol bulamadığımızda strese giriyoruz. Bozcaada karşısında, 7 maçtan beri ofansif anlamda en iyi maçımızı oynadık diyebilirim. Ayrıca, bir de Selahattin’in yediği kırmızı kart, tüm oyun planımızı alt üst etti. 10. dakikada Kamil sakatlandı, sonrasında Kutluhan sakatlandı. Bu konuda da son derece şanssız bir sezon geçiriyoruz. 4 defa sahamıza geldiler, biri penaltı olurken, diğeri gol oldu” dedi.

 

 TARAFTAR HER ZAMAN HAKLIDIR

 

Keşanspor’un, son 3 maçta 18 gol pozisyonuna girdiğinin de altını çizen teknik adam, şunları söyledi; “Pozisyona giriyoruz, ancak gol bulamıyoruz. Takım, gol kaçırdıkça strese giriyor. Bu anlamdaki çalışmalarımıza ağırlık veriyoruz. Taraftar tepki gösterebilir. Taraftar her zaman haklıdır. Fakat biz elimizden gelenin en iyisini yaparak taraftarın gönlünü almak için çalışıyoruz.”