Keşanspor Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çelik, bazı yöneticiler ile Teknik Direktör Şeref Aldanmaz ve Keşansporlu futbolcular, dün, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ı ziyaret etti.

Başkan Mehmet Özcan, saat 16.15 sıralarında Keşan Belediyesi’ne gelen Keşanspor heyetini Meclis Toplantı Salonu’nda kabul etti.

Ziyaret hakkında konuşan Mehmet Özcan, “Keşansporlu yöneticiler ve futbolcu kardeşlerimiz sezon öncesi Keşan Belediyesi’ni ziyarete geldiler. Gönlümüz Keşanspor’dan yana. Bu sene ligde iddialıyız. Takım yöneticileri iyi bir kadro oluşturmuşlar. Sezon öncesi futbolcu kardeşlerimize ve yöneticilerimize bizi ziyaret ettikleri için teşekkür ediyoruz. Keşanspor’un sonuna kadar arkasındayız.” dedi.

Keşanspor Kulübü Başkanı Mustafa Çelik de şunları söyledi: “Kulübümüzün fahri başkanı ve belediye başkanımız, ağabeyimiz, Keşanspor’un en büyük destekçisini ziyarete geldik. Başkanımız her zaman sporun yanında. Bu yıl yeniden BAL’de mücadele edecek takımımızdaki futbolcu kardeşlerimizi belediye başkanımız ile tanıştırmak istedik. Kurduğumuz genç kadroyla Keşanspor’u ileride güzel günler bekliyor.”